Facebook hozzászólás

INGATLANTÜKÖR

Továbbra is hegymenetben a lakáspiac

Továbbra sem csökken az ingatlant vásárlók száma, idén márciusban a tavalyi értékhez képest 250 darabnál is több adásvétel történt, mint 2018 azonos időszakában. Az első negyedévben így majd 37 ezer tranzakció zajlott a lakáspiacon, amely megközelítőleg megegyezik a tavalyi év első negyedéves mutatóival.

A Duna House továbbra is erősödő ingatlanpiaci keresletre számít, amelyre kedvező hatással lehetnek a kormányzat családtámogatási lépései.

Építkezés-Kép: pixabay
Kép: pixabay

A DH-TB módszertana: Az ingatlanpiac alakulásának mindenkori legfontosabb mutatószáma az évenkénti adás-vételi tranzakciószám. A Duna House által kiadott becslés, amely évközi, megközelítő adatot mutat. A becslés a cég által kiközvetített ingatlanok havi tranzakciószámát és a DH becsült piaci részesedését veszi alapul.

Erre elég 20 millió forint, ha ingatlant akarsz venni

Míg vidéken akár 100 négyzetméter feletti ingatlan is vásárolható 20 millió forintból, addig ez az összeg a fővárosban már jellemzően csak egy garzonlakásra elegendő – derül ki az ismert ingatlanos cég bromáteréből. Egy dolog azonban közös a két területben: országszerte egyre kisebb lakásra elég ez az összeg.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Megint kitikkadunk!

Frissítő hidegfront szakította meg a kánikulai napokat a hétvégén, ami igazán üdítőleg hatott a tartós 35 fokos…

Fullasztó idő, ráadás hidegfronttal – rendkívüli lesz!

Zivatarokról szólt ez a hét, és ez a hétvégén sem lesz másként, ráadásul vasárnap még egy hidegfront is érkezik!
1 / 1 486

PÁRKAPCSOLAT

Dúl a szerelem a szállodákban

Minden harmadik szerelmespár elutazik Valentin-nap alkalmából. Az ismert internetes szállásfoglalással foglalkozó cég felmérése szerint az ünnepről a férfi elsőre az ajándék beszerzésére és a szexre…
1 / 210

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!