Facebook hozzászólás

INGATLANTÜKÖR

Továbbra is hegymenetben a lakáspiac

Továbbra sem csökken az ingatlant vásárlók száma, idén márciusban a tavalyi értékhez képest 250 darabnál is több adásvétel történt, mint 2018 azonos időszakában. Az első negyedévben így majd 37 ezer tranzakció zajlott a lakáspiacon, amely megközelítőleg megegyezik a tavalyi év első negyedéves mutatóival.

A Duna House továbbra is erősödő ingatlanpiaci keresletre számít, amelyre kedvező hatással lehetnek a kormányzat családtámogatási lépései.

Építkezés-Kép: pixabay
Kép: pixabay

A DH-TB módszertana: Az ingatlanpiac alakulásának mindenkori legfontosabb mutatószáma az évenkénti adás-vételi tranzakciószám. A Duna House által kiadott becslés, amely évközi, megközelítő adatot mutat. A becslés a cég által kiközvetített ingatlanok havi tranzakciószámát és a DH becsült piaci részesedését veszi alapul.

Erre elég 20 millió forint, ha ingatlant akarsz venni

Míg vidéken akár 100 négyzetméter feletti ingatlan is vásárolható 20 millió forintból, addig ez az összeg a fővárosban már jellemzően csak egy garzonlakásra elegendő – derül ki az ismert ingatlanos cég bromáteréből. Egy dolog azonban közös a két területben: országszerte egyre kisebb lakásra elég ez az összeg.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

30 fokos kánikula és markáns hidegfront

Az előttünk álló napok, meteogyógyászati szempontból rendkívül megterhelőek lesznek, a hétvégén extrém terhelés…

„Tovább ne törj!”

Fontos, hogy minél többen vegyenek részt az állapotfelméréseken, hogy időben felismerhető legyen a „néma”…
1 / 1 478

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

Otthon

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!