Facebook hozzászólás

18 éven felülieknek!

A női nemi szerv körüli mítoszoknak eredtünk nyomába. Vajon létezik a G-pont? Egyáltalán milyen hosszú a vagina? És mit kell izgatni egy tökéletes orgazmushoz? Felvilágosítás 18 éven felülieknek!

1. 1875-ben a csiklót felesleges szervnek nyilvánították, hiszen a megtermékenyítés folyamatában nem vesz részt. Az emancipáció hatására aztán újra figyelni kezdtek erre a testrészre, amiben 8000 idegvégződés található.

2. A két kisszeméremajak felső találkozásánál található a csikló. Nagy része nem látható, a testen belül helyezkedik el. Ingerlés hatására nem csak a tapintható rész duzzad meg, de a belül található rész is.

3. A legnagyobb csikló hosszúsága állítólag 17 centiméter, de erről az adatról hivatalos feljegyzések nem készültek. Az átlag 5-7 centiméter hosszú izgalmi állapotban.

4. A nők 80 százaléka nem képes a vaginális, azaz hüvelyi orgazmusra, az élvezethez a csikló izgatásához is szükségük van.

5. A vagina egy tömlőalakú nemi szerv, amely szexuális aktus közben a péniszt magába fogadja. Többek között izmokból áll, ezért rendkívüli tágulásra képes, 8-10 centiméter hosszú.

6. A csikó és a belső szeméremajkak a péniszhez hasonlóan megmerevedhetnek, hiszen szexuális izgalom hatására vér áramlik beléjük.

7. Az ejakulációra sem csupán a férfiak képesek – néhány nő orgazmus közben tejszerű folyadékot választ ki, ami a köztudatban mint női ejakuláció szerepel.

8. A híres G-pont a hüvely elülső falán található rendkívül érzékeny terület, körülbelül 5 centiméterre található a hüvelynyílástól. Ennek ingerlése elvileg szuper-orgazmust okoz, bár létezését sokan vitatják.

9. Bizonyos kultúrkörökben, például a csendes-óceáni népeknél a csiklót megpróbálták mesterségesen meghosszabbítani, mert ezt tartották szépségideálnak. Más népeknél, elsősorban Afrikában viszont a nők élvezetének megszüntetése miatt a kislányok klitoriszát brutálisan kivágják.

10. A szeméremajkakban egyesek szerint nagyszerűen mutatnak a testékszerek, ráadásul így az élvezet is fokozható. Állítólag.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Ahol 15-25 millióért vehetünk házat

Habár tovább bővül a kereslet, és emelkednek az árak a Velencei-tónál, még mindig rendkívül versenyképes az…

4+1 tipp a tökéletes porszívóhoz

Csak akkor tudod meg, milyen nagy feladat porszívót vásárolni, amikor éppen te magad is benne vagy − akár egy…
1 / 345

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

HÍREK

1 / 1 127

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!