Facebook hozzászólás
1 786

2016 a kedves pasik és a humoros csajok éve

A társkeresőkön a legtöbben valóban komoly kapcsolatot, társat keresnek. A Csajok és Pasik friss felméréséből az is kiderült, hogy az ideális pár mindkét nem szerint elsősorban kedves és humoros kell legyen. A kutatás emellett arra is rámutatott, hogy tulajdonképpen nincs összefüggés aközött, hogy milyen külsejű sztár tetszik nekünk, és hogy milyen párt keresünk. Szívesen nézegetjük George Clooney-t és Scarlett Johanssont, de randizni a mackós pasikkal és a „szomszéd lányokkal” akarunk.

Csókolózó ifjú pár, a lányon fehér csipkés blúz, barna haja gyönyörűen omlik le, Kép: pixabay
Kép: pixabay

A friss felmérés szerint a társkereső csajok 96%-a, a pasiknak pedig majd 90%-a komoly kapcsolatot keresve regisztrált online társkeresőre, csak a maradék néhány százalék gondolkodik könnyed, futó kalandokban. A Csajok és Pasik friss felmérése arra is rámutatott, hogy milyen típusú párt keresünk majd idén.

A megkérdezett csajok többsége mackós, „aputestű”, öltönyös üzletembert vagy pedig klasszikus macho pasit szeretne magának. 2016-ban kevésbé menő a hipszter, a geek vagy a lumberszexuális (kockás ing, nagy szakáll) külső, és nem menő az anyuci pici fia stílus sem. A pasik elsősorban a „szomszéd lány”-típusra vágynak, de sokan szeretik a sportos lányokat is. Minden negyedik pasi válaszolta, hogy a kedves, átlagos külsejű csajok jönnek be nekik, ötödük pedig az ártatlan kislányos külsőre bukik. Úgy tűnik, a titkárnős stílus és a Barbie-baba külső sem túl népszerű 2016-ban!
De vajon mi a helyzet akkor, ha a megkérdezetteknek arra kell válaszolniuk, hogy a külföldi hírességek közül ki tetszik nekik a legjobban? A válaszok nem túl meglepőek, de nem feltétlenül tükrözik a fenti típusokat. A nők többsége George Clooney-t tartja a legvonzóbbnak, őt követi Johnny Depp, a harmadik pedig Ryan Gosling lett. A pasik kedvence a válaszok alapján sorrendben Scarlett Johansson, Katy Perry és Jennifer Lawrence.
Adatok:
A felmérés 4747 fő megkérdezésével készült a Csajok és Pasik felhasználói körében 2015 decemberében.

És mi a helyzet a belső tulajdonságokkal? A jövő egyértelműen a kifejezetten kedves fiúké, a megkérdezett csajok több mint fele ezt tartja a legfontosabb tulajdonságnak. Emellett a jó humort emelték még ki, szeretik ugyanis, ha párjuk meg tudja nevettetni őket. A csajok esetében a legtöbb szavazatot a nőiesség és a jó humor kapta, az hogy a lány házias legyen és tudjon főzni nem erős elvárás.

A válaszokból emellett még az is kiderült, hogy a legtöbben egész évben, időszaktól függetlenül kitartóan keresik az ideális társat, ugyanakkor karácsony előtt és az év elején mindenki kicsit több időt tölt online társkereséssel.
Ha tehát épp társkeresésben vagyunk, 2016-ban jó eséllyel találhatunk párra. És ne feledjük, nem kell arra alapozni, hogy a másik nem éppen melyik sztárért van oda! A legtöbben kedves, átlagos külsejű, szerethető társra vágynak.
És ha eljutottál az első randiig, feltétlenül bonts egy pezsgőt! Itt megtudod, miért? 


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

ÉLET-MÓD

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!