Facebook hozzászólás

5 szabály, amit a rutinos szeretők mindig betartanak

Szeretőnek lenni kényelmes feladat, mert a függetlenség megtartása mellett mégis jut egyfajta szeretet és figyelem. Szeretőnek lenni fájdalmas és hálátlan feladat, ha érzelmeinket nem tartjuk kordában, és egy idő után többre vágyunk, mint a titkos viszony. A rutinos szeretőknek van 5 önvédelmi szabálya erre az eshetőségre is.

Amikor egy nős férfi félrelép, annak számtalan oka lehet, de egy biztos, ha viszonyt tart fent, akkor ott a párkapcsolatában hiány, sérülés van. Ezt a hiányt, sérülést nem a párkapcsolatában próbálja első körben kezelni, helyrehozni és feldolgozni, hanem az egyszerűbb utat választja, egy harmadik személyében várja el a hiány, sérülés pótlását, helyrehozását – írja Gelsei Bernadett mentálhigiénés szakember a pszichologuskereso.hu oldalon.
Öt betartandó szabályt is ajánl arra az esetre, ha valaki mégsem tudna ellenállni egy nős férfinak:

Az első szabályt betartani a legnehezebb Kép: Pixabay

1. Ne legyél szerelmes!
Tudom megmosolyogtató mert az vagy jön vagy nem. De ha tudod, hogy a pasi foglalt akkor elindul benned egy automatikus önvédelem még az elején, ami nem engedi az érzéseidet előtörni, óvatosságra int.  Érdemes ezt meglovagolni például azzal, hogy mindig emlékezteted magad arra, hogy ő valakinek a párja, akivel együtt fekszik és ébred. Az érzelmeket még azzal is kordában tudod tartani, ha már az elején bekontrollálod a találkozások, sms-ek, telefonbeszélgetések számát. Egy rutinos félrelépő mondta nekem egyszer azt a szabályt, hogy maximum 2-3 hetente találkozik a szeretőjével, mert ekkora távolságban jól kezelhetőek az érzelmek. A javaslat, hogy minimalizáld ezeknek a gyakoriságát, amennyire csak tudod.

2. Legyél óvatos!
Általában a pasik azt szokták mondani, hogy még soha nem léptek félre, te vagy az első stb. Ezt vagy elhiszed nekik vagy nem, de ha valóban rutintalan, akkor könnyen le is bukhat, ami neked is okozhat kellemetlenséget. A leggyakoribb félrelépő helyszín a munkahely. Ha a kollégád és mondjuk ismered a feleségét akkor ez még kínosabb tud lenni. Éppen ezért, ha teheted ne sms-ben facebookon, hangout-on beszélgess vele, vagy ha mégis ez a rutin, akkor törölj minden beszélgetést, emailt mert könnyen lehet, hogy a felesége belenéz a dolgaiba. A legtöbb hozzám forduló hűtlen így bukik le.

3. Hűtlenség egy szerep!
Számtalan verziója van annak, hogy milyen indokot talál magának a pasi, hogy engedélyt adjon önmagának a hűtlenséghez. Sokféle módon megmagyarázhatja, hogy miért éppen veled van, a felesége helyett és miért te vagy a kiválasztott, amit nagyon könnyű elhinni, de érdemes óvatosnak lenned, mert minden egyes hűtlen pasi- legyen az kezdő vagy rutinos- ezeket meglépi, ettől lesz ez egy szerep!

A leggyakoribb indokok a következők:

  • évek óta nincs szex köztünk
  • a feleségemet nem érdekli a szex
  • válófélben vagyunk
  • külön ágyban alszunk
  • mindig ilyen nőre vágytam egész életemben, mint amilyen te vagy
  • veled sokkal könnyebb
  • szeretem, hogy te csinos vagy, ápolt és mindig vidám stb.
6+3 ok, amiért a nők szeretőt tartanak
Már alig beszélünk egymással, belefásultunk a mindennapokba, állandóak a veszekedések, és már a meghitt ölelések is a múltéi. A szexről nem is beszélve. Ezer és egy oka lehet még annak, ha ilyenkor félrelépünk, és szerető után nézünk. Most a leggyakoribbakat soroljuk fel.

4. Védd magad!
Az egyik legszigorúbb szabály, amit megfogalmaztak, hogy soha ne akart tudni, mi folyik az otthoni életében. Ne legyél a „ lelki szemetesládája”! Nagyon könnyű beleesni abba a hibába, hogy meghallgatod mi történt otthon, miért lett ideges, feszült stb. úgy hogy közben észre sem veszed, hogy elkezded megnyugtatni, és nagyon együtt érezni vele. Ne engedd be ezt a kapcsolatotokba, mert a te lelkedet és szívedet nyomorítod meg vele, míg ő ügyesen kiventilálja magából ezeket a rossz érzéseit, történéseket és megkönnyebbül. A házasságuk a kettőjük magánügye a szépségeivel, hibáikkal és hazugságaikkal együtt, semmilyen szinten nem tartozik rád és nem is kell átvenned a terheit.

5. Soha ne fenyegesd azzal, hogy mindent elmondasz a feleségének!
Ha eljutottatok arra a szintre, ahol azt gondolod hiteget és félrevezet,  úgy érzed tehetetlen és eszköztelen vagy, akkor se dobálózz azzal, hogy mindent elmondasz a feleségének. Ezzel ugyanis egy érzelmi zsarolást indítasz el, ami ugyanolyan játszmázáshoz vezet, mint maga a hűtlenség. Ez elég leterhelő mindkét fél számára és nem vezet semmi jóra.

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Nincs mese, majd csak éjszaka veszünk levegőt!

A hét közepén érkezett hidegfront hatására felfrissült az idő, azonban a 30 fok alatti délutánok csak átmenetileg…

Gyógynövényes gyógyerő

Hová is induljunk? A hegyekbe, a tengerpartra? A Balatonra, vagy valami egzotikus országba? És mit vigyünk…
1 / 1 492

OTTHON

Felhúzza a vidéki ingatlanárakat a CSOK

Egyre nagyobb hatással vannak az ingatlanpiacra az állami támogatások, emelik az árakat, növelik a keresletet. Ez…

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…
1 / 347

CSALÁD

6 tipp a kutyás nyaraláshoz

A kutyák a legtöbb helyen családtagnak számítanak, akiktől nem szívesen válunk meg a nyaralások alkalmával sem, akár még külföldi célpont esetén sem. Az alábbiakban összeszedtük a…
1 / 139

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!