Facebook hozzászólás

Amint megérzem az illatodat, begerjedek!

Hallott már róla? Vagy még nem? Pedig a feromonparfüm egyre többfelé hódít a világon, nem véletlenül: állítólag ellenállhatatlan hatása van.

Azt, hogy a feromontól gyakorlatilag minden férfi megbolondul, már tudományosan is alátámasztották. A Harvard és a Massachussetts Egyetem kutatója ugyanis kísérletezni kezdett azzal az anyaggal, amely hazánkban is egyre népszerűbb és ismert, a feromonnal. Középkorú párokkal próbáltatták ki a “kölnit”, és 41 százalékuk arról számolt be, hogy a klimax körül már igencsak gyatrának mondható szexuális életük rendbejött, sokkal többet kívánják egymást, mint a termék használata előtt.

Ez az anyag tulajdonképpen nem az emberiség sajátja, hanem az állatvilágé. A különböző fajok ugyanis az ember és állat orra számára szagtalan illatanyagokat bocsátanak egymás felé, amikor párzásra alkalmas állapotban vannak. Ezeket a jeleket az agy fogadja és dekódolja, és küldi az üzenetet: most kell cselekedni!

Majdnem úgyanígy működik ez az férfiak és a nők esetében is. Vagyis amikor eldöntjük, hogy valakivel ágyba fogunk bújni, orrunk már régen döntött… . Igenis, megérezzük a feromont a másik nem tagjaiban, ez az anyag  pedig stimulálja a hypotalamuszt, nemi vágyat, testi és lelki vonzódást okozva. Nem véletlenül, hogy ma már mindenfelé a feromonparfümöket hirdetik.

És hogy az illatok mennyire fontosak a szexuális vonzalomban, az is bizonyítja, milyen kiterjedt “tudománya” van. Már a Biblia is megemlíti, hogy Eszter mirhaolajjal kényeztette bőrét, hogy az a lehető legfinomabb tapintású és illatú legyen. Az eredmény meg is lett: Eszter elcsábította Ahasvérus persza királyt. A reneszánsz korban állítólag Nostradamus hozott létre, kevert ki olyan parfümöt, amely bárkit képes szerelemre gyújtani.

Ha ilyen radikális hatással nem is számolhatunk, érdemes odafigyelni az illatunkra. Egy kis tanács: mi mire jó.

Rózsa: mindig is a szerelem illata volt

Jázmin: nagyon erős afrodiziákum, úgyhogy érdemes randi előtt olyan parfümöt spriccelni magunkra, amelyben van jázminaroma

Ylang-ylang: oldja a szorongást, a feszültséget, úgyhogy ha visszahúzódó a pasink, érdemes ehhez nyúlni

Vanília: mivel erős, terhes illat, ezért elsősorban akkor használjuk, ha idősebb a párunk

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Káros a “gyorstalpalós” fogyás

Lehetnek endokrinológiai okai a hízásnak, tehát mirigyek megváltozott működése miatt is növekedhet a súlyunk, de…

Ne csak a cica bajszán csillogjon

A tej- és a tejtermékek a kiegyensúlyozott táplálkozás részei, hiszen számos olyan vitamint és ásványi anyagot…
1 / 1 505

OTTHON

Több tízmillió haramia élhet a lakásodban

Magyarországon több mint 2 millió ember szenved allergiás megbetegedésben, amelyek közül a poratka által okozott…

Ne a pénztárcád, a kreativitásod legyen menő!

Egy egész évnyi hajtás kellett ahhoz, hogy rájöjjünk, semmire sincs szükségünk, csupán tartalmas együttlétre…
1 / 349

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!