Facebook hozzászólás

Az igazi férfi a nadrágszíj alá dugja!

Bizonyára emlékszel arra, ahogy ott állt az út közepén szétterpesztett lábakkal, hüvelykujját beakasztotta a derékszíjába, majd rántott egyet a nadrágján, és mereven beállt, mintha csak azt üzente volna: „Nézd, milyen férfias fickó vagyok!” Gondoltad volna, hogy ezzel a westernhősökre jellemző mozdulattal te magad is a férfiasságodra hívod fel a figyelmet? Légy észnél, hogyan és hová dugod a hüvelykujjadat!

A westernhőspóz jellemzője csak egy a sok kéz- és ujjmozdulat közül, amely sok mindent elárul rólunk, akár akarjuk, akár nem. A nadrágszíj alá bedugott hüvelykujjak – közvetlenül a nemi szervnél – olyanok, mintha éppen keretet adnának az ölünknek.

Kép: pinterest.com

A férfiasság hangsúlyozása kétségtelenül a dominancia érvényre juttatásának egyik legmegdöbbentőbb jele, főleg udvarlás közben. Arra viszont nem árt ügyelni, hogy jókor, jó helyen és még véletlenül se a főnökünk vagy az anyósunk előtt hangsúlyozzuk mindezt!

Ha igazán tudni szeretnénk, kivel állunk szemben, és milyen reakciókat várhatunk tőle, akkor figyeljük az ujjait is.

A hüvelykujj feltartása minden esetben az önbizalom megnyilvánulásaként értelmezhető, esetenként magas státusra is következtethetünk belőle. Például J.F Kennedyről  és Bobby testvéréről készült képeken is gyakran látjuk, amint zsebre dugott kézzel és abból kikandikáló hüvelykujjal pózolnak. De ugyanígy a magabiztosságot jelzi, amikor orvosok, ügyvédek vagy tanárok beszédük, előadásuk közben feltartott hüvelykujjal kapaszkodnak kabátjuk hajtókájába. Egyébként a fotó- és reklámstúdiók szakemberei is előszeretettel fotózzák modelljeiket ebben a beállításban.

Megfigyelések szerint az az ember, aki a hüvelykujjával rendszeresen jelezni szokott, sokkal figyelmesebb a környezetével, és pontosabb meglátásai vannak. Az összekulcsolt kézből felfelé mutató hüvelykujjak általában pozitív gondolatokat tükröznek, és harmonikusan illeszkednek a beszélgetésbe.

Hogyan csábítsuk el a férfit szavak nélkül?
Nem kell se szó, se beszéd. Elég egy jól irányzott kacér oldalpillantás, egy szabaddá tett csukló, egy ravaszul megválasztott ajakrúzs, és máris a lábunk előtt hever álmaink férfija. Gesztusainkkal félreérthetetlen jelzéseket közvetítünk.

Ha olyan emberekkel kerülünk kapcsolatba, akik éppen fordítva, a hüvelyujjukat dugják zsebre, miközben a többit kétoldalt, szabadon lóbálják, akkor szinte biztos, hogy ők önbizalom-hiányosak, vagy alsóbbrendű státusban vannak. Ezt a pózt kerüljük mi magunk is, főleg vezetőként a munkahelyen, mert az elbizonytalanodást, a határozatlanságot üzeni a külvilág felé. Szakemberek szerint a hüvelykujjmozdulatok kifejezetten egyértelműnek tekinthetők, és sokat segíthetnek, ha azt akarjuk megállapítani, milyen hangulatban van a másik.

Próbáld ki te magad is! Állj zsebre dugott hüvelykujjakkal a barátod, párod vagy valamelyik családtagod elé, és kérdezd meg tőle, milyennek lát? Valószínűleg ők is megerősítik majd, hogy ez a testhelyzet negatív benyomást kelt, és gyengeségre utal. A magabiztos emberre nem jellemző ez a gesztus, ezért elnököket, országfőket, vezetőket sosem szoktunk zsebre dugott hüvelykujjakkal látni. Esetleg ha a nadrágszíj alá rejtik… de akkor éppen férfias westernhősök.

Szerelem a lábak között
Ha tudni akarod, mit érez irántad a kedvesed, vagy mit gondol rólad a főnököd, akkor figyeld a lábát, a lábfejét! Igazán figyelemre méltó és kifejezetten őszinte üzeneteket közvetítenek. Még az asztal alatt is…
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

HÍREK

1 / 1 153

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!