Facebook hozzászólás

Csak férfiaknak! A szőrtelenített izgatóbb

Egyre több férfi távolítja el a szőrt intim testrészéről is. Bizonyos nézetek szerint ez azzal van összefüggésben, hogy divattá vált az orális szex. Egy szőrtelenített nemi szervet sokkal izgatóbb izgatni, kellemesebb látványt is nyújt, és jobban érezhető a kielégítés. De a legfontosabb az optikai turpisság…

A női társadalom véleménye igencsak megoszlik a tekintetben, hogy szőrösen vagy szőr nélkül jobb-e a férfi? E kérdés három testrészre vonatkozóan érdekes, az arcszőr, a mellkasi szőrzet és az intim rész borítását tekintve.

Az egyik legfinomabb reggeli illat, egy frissen borotvált férfi illata. Férfiembereink sokasága igen szenved a napi pengés művelettől. De azért megteszik, mert a munkájuk, pozíciójuk, az igényességük megköveteli, hogy minden nap frissen borotváltak és üdék legyenek. A borostás arc vonzó ugyan, de a jelentése lazaság, nemtörődömség. Sok férfi is úgy gondolja, hogy a szakáll a gondozatlanság jele.

Mások épp a férfiasságuk kiemelésére tartózkodnak a borotvától. Ha visszatekintünk rég múlt időkre, a férfiak szakállt és bajuszt hordtak. Mára a bajusz teljesen idejétmúlttá vált. A körszakáll sláger a fiatalok körében, az éltesebb korú férfiak pedig engedik, hogy őszülő szakálluk is prezentálja bölcsességüket. Természetesen a szakállt is kell ápolni, formázni, igazítani.

Sok férfi ismerősöm azért hord párnapos borostát, mert érzékeny a bőre, és kiperseg. Szerintem ez csak kifogás, hiszen léteznek szenzitív bőrre való készítmények is.

A testet borító szőrzet bujasága a mellékvesékben termelődő tesztoszteron nevű férfi hormon következménye. Tehát, ha egy férfi jó szőrös, akkor jól működnek a nemi hormonjai, ígéretes lepedőakrobatának mutatkozik. Nem egyszerűsíteném le ennyire a dolgot, és a hálószobai technikát, szenvedélyességet nem szőrmennyiségben mérném. Egy csupasz mellkasú férfi is lehet csodálatos szerető. Sőt, vannak olyan nők, akik kifejezetten a szőrtelen mellkasú férfiakat szeretik.

A testépítők tudatosan szőrtelenítik a mellkasukat, hogy az izomkötegek jobban kirajzolódjanak. A modelleknek is munkaköri kötelezettség a csupasz test. A magazinok is a szőrtelen férfiakat preferálják.

Egyre több férfi távolítja el a szőrt intim testrészéről is. Bizonyos nézetek szerint ez azzal van összefüggésben, hogy divattá vált az orális szex. Egy szőrtelenített nemi szervet sokkal izgatóbb izgatni, kellemesebb látványt is nyújt, és jobban érezhető a kielégítés. De a legfontosabb az optikai turpisság, mely szerint a leborotvált férfi nemi szerv nagyobbnak hat. Ha már az intimitásnál és az oralitásnál tartunk, akkor arról se feledkezzünk meg, hogy a borostás arc fokozza az élvezeteket, nagyobb bizsergést biztosít.

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Reggel az ízületek, délután a migrén okoz gondot

Úgy tűnik, átmenetileg megnyugszik az időjárás, de az időjárás-érzékenyek szervezete ebben az időszakban sem…

Fuccs a hétvégi kerti partinak! Ez szinte biztos!

Magassági hidegcsepp okoz hidegfrontot jellemző tüneteket! Ne várjunk a kánikulára, nem tér vissza a hétvégére sem,…
1 / 1 487

PÁRKAPCSOLAT

Dúl a szerelem a szállodákban

Minden harmadik szerelmespár elutazik Valentin-nap alkalmából. Az ismert internetes szállásfoglalással foglalkozó cég felmérése szerint az ünnepről a férfi elsőre az ajándék beszerzésére és a szexre…
1 / 210

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!