Facebook hozzászólás

Csípőringás, nyitott száj, vágyakozó lábak, avagy a csábító női testbeszéd

Azt mondják a nők sokat beszélnek, főleg ha el akarnak érni valamit.Ha jól figyeltek kedves férfiak, akkor gesztusainkból is olvashattok, megszólalnunk se kell, úgy csábítunk.Elég egy jól irányzott kacér oldalpillantás, egy szabaddá tett csukló, egy ravaszul megválasztott ajakrúzs, és máris a lábunk előtt hevertek…

A nők a “magakelletésnek” ugyanolyan alapvető gesztusait használják, mint a férfiak: hajukhoz nyúlnak, ruhájukat simítják, csípőre teszik egyik vagy mindkét kezüket, lábfejükkel vagy egész testükkel a férfi felé fordulnak, hosszan tartó, bizalmas pillantásokat vetnek, és egyre intenzívebben szemeznek. Izgatott érdeklődésüket a pupilla kitágulása és az arc elpirulása teszi nyilvánvalóvá.

Nézzük, hogy egy figyelmes férfi miből tud még olvasni rólunk?

  • A fej hátravetése, némi hajlibbenéssel kísérve elég kacér mozdulat. Rövid hajú nők is alkalmazhatják.
  • A csukló az egyik legerotikusabb zóna. Az a nő, aki hódítani akar, apránként fedi fel csuklójának bársonyos bőrét, sőt beszéd közben még a tenyerét is feltárja, mintegy felkínálkozva. A nem cigarettázó nők a cél érdekében még rá is gyújtanak, mert dohányzás közben könnyebben, csábítóbban sikerül ez a mozdulat.
Kép: Pixabay
A vörös színű ajakrúzs is hangsúlyozza a szexuális hajlandóságot.Kép: Pixabay
  • A vágyakozó női lábak gyorsabban szétnyílnak, mint mielőtt a férfi megjelenik a színen. Már a puszta gondolattól is, ellentétben a szexuálisan védekező nő keresztbe tett lábtartásával.
  • A csípő szokatlan ringása járás közben a medencetájékot hangsúlyozza. Na persze, hogy a legtöbb reklám is erre épít!
  • Félig lehunyt szemmel lopva nézni a férfit, majd amikor észrevesz, hirtelen elfordítani a tekintetet. A kilesés és a kilesettség izgató érzése minden normális férfit lángra lobbant.
  • Kissé nyitott száj, megnyalt, megnedvesített ajkak, némi szájfény. Hát persze, hogy szexuális felkérést jelent. Nem más ez, mint „önmimikri”, és a nemi szervek tájékát jelképezi.
  • Azt már minden férfi tudja, hogyha egy nő izgalomba jön, akkor ajka, melle és nemi szerve vérrel telik meg, így duzzadtabb, vörösebb lesz. A vörös színű ajakrúzs pedig még jobban hangsúlyozza a szexuális hajlandóságot.
  • Néha öntudatlanul is babrálunk a cigarettával, a borospohárral, a kézujjunkkal vagy bármilyen hosszú tárggyal. A henger alakú tárgyak birizgálása, dédelgetése egyértelműen elárulja, hogy mi jár az illető eszében.
Testbeszéd: figyeld a lábakat az asztal alatt is!
Egy nő, ha udvarolnak neki, hajlamos a cipőjével játszadozni, vagy a sarkát kidugni belőle. De más furcsa dolgokat is művelünk a lábunkkal, lábfejünkkel, főleg az asztal alatt. Jó tudni, mit üzennek ezek a gesztusok…

Van három alap-lábtartás a kacérság kifejezésére.

1.A térdmutogató gesztusnál a nő az egyik lábát a másik alá dugja, és az érdekesnek vélt személy felé mutatja. Ez nagyon oldott gesztus, mindenféle szertartásos jelleget kizár a beszélgetésből, és lehetőséget ad a comb röpke felvillantására is.

2.A cipővel való ki-betologatós játék fallikus asszociációkat kelt, megőrjítve ezzel minden férfit. Arról nem is beszélve, hogy a gyönyörű boka látványától szabadulni is képtelenek.

3. A legtöbb férfi szerint a szorosan keresztezett láb pozitúrája is vonzó ülésmód. A két láb egymáshoz szorítása nagyfokú izomfeszültség látszatát kelti, ami egyfajta fizikai kellék a szexuális tevékenységre kész egyén számára. A láb lassú keresztezése és szétnyitása a férfi előtt, a lábak és a combok lágy simogatása is jelzi a férfi utáni vágyat.

Ha ezt még halkan kiejtett szavak is kísérik, garantált, hogy nemcsak a hódító csatát, de a háborút is megnyertük.

Forrás:  Allan Pease Testbeszéd c. könyve

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!