>
Facebook hozzászólás

Csókolj, és tartsd a szád – na, ezt felejtsd el!

Már a régmúlté a titoktartó nő. A hölgyek maguk ismerték be, hogy imádják megtárgyalni, és boncolgatni barátnőikkel a legintimebb titkaikat. A legújabb kutatásban már felsorolják azt a 7 témakört, amit a szexuálisan aktív nők kivétel nélkül megbeszélnek egymás közt. A VictoriaMilan kutatást folytatott saját felhasználói között, huszonegy ország és 8407 nő bevonásával, amely egy kérdésre összpontosult: Mi az, amit a nők szex közben mentálisan feljegyeznek, hogy később kitárgyalhassák barátaikkal. Férfiak, figyelem! Az alább felsorolt 7 téma biztosan felmerül minden alkalommal, miután ágyba vittek egy hölgyet…

 

A szerelmi légyott hossza előkelő helyen szerepel a belga, finn és norvég nők beszélgetéseiben. Az “idő” mint tényező, minden szempontból fontos a nőknek – biztos, hogy partnerük éles szemmel fogja követni, mennyi időbe telik, hogy elcsábítsák, hazavigyék őket, majd végül, hogy hány percet, órát, napot töltenek együtt az ágyban. Mennyi időt töltött el az úriember az előjátékkal, és ha esetleg több, mint egy alkalommal bújtak össze, mennyi időbe került, míg újra készen állt…?

Beszélgetés szex után, Kép: Mictoria Milan
Beszélgetés szex után, Kép: Mictoria Milan

A méret is fontos téma, de a kevésbé-megáldottak fellélegezhetnek: nem ez a legmeghatározóbb tényező, ami alapján a gyengébbik nem képviselői értékelik a teljesítményüket. Az ír, a lengyel és a dél-afrikai nők erre mindenképp rákérdeznek. Amennyiben a méret nem volt éppenséggel ideális, akkor arról beszélgettek, hogyan próbálták kompenzálni a “hiányosságot”.

Lényeges beszédtéma szőrtelenítés az Egyesült Államok, Ausztrália és Dánia női között – ők meg fogják jegyezni, hogy egy férfi borotvált, fazonra igazított, gyantázott vagy teljes természetességében pompázik a feje tetejétől a lábujja hegyéig. Az, hogy hogyan néznek ki a dolgok odalent, mindenkinek a személyes preferenciájától függ, de a hölgyek megosztottak velünk egy érdekességet: amit másokon elvársz, azt várják el tőled is.

A spanyol, francia és Egyesült Királyságbeli nők szerint a szavak, amikkel meghódították őket, szintén jelentősek – de mi a helyzet azokkal az elsuttogott szavakkal, amik már a lepedő között hangzanak el? Hogy viselkedett a férfi: parancsolóan, esetleg kedvesen? Szerelmet vallott az első 5 percben? Teljes csönd volt, vagy netalán ideges párbeszéd? Mindez részét képezi majd az “összesített értékelésnek” – és ezt minden barátnő tudni fogja.

Az ízek és illatok minden nőnek fontosak, de a svájci, az osztrák és a svéd nőknél elsőként szerepel a listán. Dohányos volt az úriember? Ivott valami “erőset”? Megmosta a fogát mielőtt ágyba csalt? A bőre inkább sós, édes, vagy egyszerűen izzadság ízű volt…? Megtette a kellő lépéseket annak érdekében, hogy kellően tiszta legyen, és készen álljon az estére, vagy csak feltételezte hogy a nő úgyis “lemegy rajta” akkor is, ha egyenesen a munkából érkezett a randevúra? Minden, előbb említett részlet számításba van véve – és az urak, amennyiben szeretnék hogy partnerük nagylelkű legyen az ágyban, azt ajánljuk, vegyenek egy zuhanyt!

A férfiak többször csinálják és még fizetnek is érte
Kell egy kis izgalom és változatosság a szexben is, ezért többen, több partnerrel és extrém helyeken is bevállalják. A férfiak még a pénzt sem sajnálják az aktusért. Te hol szeretkezel a legszívesebben?

A férfi elszántsága, és vágya, hogy megszerezze a nőt “itt és most” feltétlenül a legfontosabb téma a holland, az új-zélandi és a magyar nőknek, de természetesen a férfiaknak biztosnak kell lenniük hogy a társuk nyitott az éttermi mosdóban zajló vagy a hazafelé tartó séta közbeni spontán románc ötletére. Néha a tény, hogy a folyosón kezdődött és a konyha padlón végződött az együttlét, éppen elég.

A hűség a kutyáknak való – egy szexturista feljegyzései
Szőcs Henriette, Fotó: Szimmler Anett
Szőcs Henriette, Fotó: Szimmler Anett

Adott egy nő, aki elhatározta, hogy boldog lesz. Mert az jót tesz az egészségének. Különben is annyiszor ráfázott már. Nem gyámolítót keres, nincs szüksége senkire, hogy eltartsa, öntörvényű és szabad. Ő választ, hogy kivel, melyik városban, és hogyan szexel. Sokat megtud a férfiakról, de még többet magáról. Meg arról, hogy az élet nem egy tündérmese. Ha éjfélkor elveszíted a cipőd, egyszerűen részeg vagy. Szőcs Henriette hősében mindannyian benne vagyunk egy kicsit, azzal a különbséggel, hogy ő meg is teszi, amiket legtöbben nem merünk. Irigyeljük? Lehet. De lehet, nincs is miért. Egyetlen hely van, ahol a romantika megelőzi a szexet, az a szótár.

A partner állóképessége különösen fontos téma a német, olasz és cseh nők körében, akik elbűvölten figyelik, és emlékükbe vésik milyen kitartó, és milyen sokáig marad talpon a férfi. Akármennyire is kielégítetlenül maradnak, amikor egy pasi nem képes teljesíteni, mert sokat ivott, vagy mert ideges, a hölgyek nem biztos, hogy feldúltak lesznek, mert tudják, hogy ez egy csodás téma lesz másnap a csajokkal.

Sigurd Vedal, az oldal alapítója és elnök-vezérigazgatója azt mondta, a reggeli, eseménydús éjszaka utáni beszélgetések nagyszerű alkalmat jelentenek a versenyszellemű nőknek, hogy bizonyítsák szexuális életük pikánsságát.

– A nők szeretik megosztani egymással szexuális életük intim részleteit, mivel általuk megmutathatják, képesek elcsábítani egy jóképű férfit, aki a hálószobán belül és kívül is gondoskodik róluk. Azt is tudjuk, hogy ha a pasi jól szerepel, az információ csak a legközelebbi barátokhoz jut el. Ennek oka egyszerű: a hölgyek így próbálják elkerülni, hogy a versenyképes nők megpróbálják lecsapni  hódolójukat a kezükről. Ezek a párbeszédek nagyon nyitottak – a nők szeretik megosztani legközelebbi barátaikkal a jót, a rosszat, a kiemelkedően jót, a szörnyűt, a mindent. A nap végén az számít, hogy tudjanak egy jót nevetni akkor is, ha nem minden a terv szerint alakul a hálószobában – nyilatkozta Vedal úr.

A kutatási minta anyagát 21 különböző országból nyerték: Svédország, Ausztrália, Új-Zéland, Ausztria, Dánia, Belgium, Finnország, Spanyolország, Norvégia, Lengyelország, Franciország, Olaszország, Magyarország, Egyesült Államok, Hollandia, Németország, Egyesült Királyság, Írország, Csehország, Svájc és Dél-Afrika.

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

HÍREK

1 / 1 161

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!