Facebook hozzászólás

Európai orgazmustérkép – Szerinted hányszor jó nekünk?

Világszerte a július 31-én ünneplik a Nemzetközi Orgazmus napot, amely egy olyan kutatást inspirált, amely keretében 20 különböző európai ország női lakosságának orgazmussal kapcsolatos tapasztalatait vizsgálták és ezzel létrehoztak egy Orgazmus-térképet, amely bemutatja, hogy hol és hányszor élnek át legtöbbször orgazmust a nők.

A 2017-es európai Orgazmus-térképet a VictoriaMilan hozta lére, mely egy olyan társkereső oldal, ahol házas vagy hosszútávú párkapcsolatban élő emberek keresnek házasságon kívüli viszonyt. A térkép elkészítése során 8307 aktív női felhasználót kértek meg arra, hogy tartsanak egy kis szünetet a hálószobában és, hogy hetente hányszor aktívak szexuálisan, a többszörös orgazmusuk gyakoriságáról valamint az együttlétek alkalmával átélt orgazmusok számáról kapcsolatban engedjenek bepillantást nyerni.

 •  A belgákként a kulináris képességeikről ismertek – a csokoládé, ostya és sültkrumpli általában szerepelnek az étlapjukon – de a felmérés kimutatta, hogy a hölgyeket a kalóriaégetésben az orgazmus is nagyban segíti, mivel azt állítják, hogy 13,86-szor élik meg a gyönyört hetente.
 •  Nem titok, hogy a franciák imádnak szerelmeskedni – a francia férfiak, vitán felül a legjobb szeretők a világon, beleértve azt is, hogy hetente 11,34 alkalommal kényeztetik a partnerüket.
Mi sem hagyjuk egymást élvezetre kiéhezett állapotban Kép: Pixabay
Mi sem hagyjuk egymást élvezetre kiéhezett állapotban Kép: Pixabay
 •  Az íreknek szerencséjük van, mivel a smaragdzöld szigeten a hölgyek hetente 10,64 alkalommal sikolthatnak fel a gyönyörtől. Az írországi időjárás miatt a párok jogosan találhatnak kifogást arra, hogy több időt töltsenek a hálószobában.
 •  Zárt ajtók mögött az Egyesült Királyság lakói nem olyan zárkózottak mint amilyennek tűnnek. A hölgyek az Egyesült Királyságban azt állítják, hogy hetente 9,87-szer élnek meg orgazmust, ami azt jelenti, hogy idejük jelentős részét töltik a hálószobában, ahol nem kell betartaniuk az illemszabályokat.
 • Nem jelent meglepetést, hogy a spanyol senoriták jelentős helyet foglalnak el az Orgazmus-térképen. A spanyolok lelkesedése és szenvedélye biztosítja, hogy a spanyol urak nem hagyják, hogy a hölgyeik addig pihenjenek, amíg el nem érik a gyönyört. Átlagosan heti 9,73 alkalommal van a spanyol nőknek orgazmusa.
 • A holland hölgyek ismertek arról, hogy bicikliznek, de a kutatás azt is kimutatta, hogy nem csak biciklin ülve töltenek el sok időt. Hollandiában az alsó régiókról is jól gondoskodnak, hiszen a hölgyek elmondása szerint hetente 9,31 alkalommal élnek át orgazmust.
 • A huncut norvégok szeretik a hálószobában tölteni az időt – mivel a férfiaknak mindene az egyenlőség, így ez biztosítja, hogy a hölgyekre is ugyanúgy odafigyeljenek, mint a férfiakra. Ennek eredményeképpen a norvég nők hetente 9,17-szer élhetik meg a gyönyöröket.
 • Dánia és Svédország nincsenek túl messze a norvégok mögött – a skandinávok hírhedten kísérletezőek a hálószobában és szeretnek új dolgokat kipróbálni. Viszont az állandó, hogy a nők hetente 8,89-szer és 8,82 alkalommal érik el az orgazmust.
 • Az olasz férfiak romantikája és varázsa következtében az olasz nőket intim pillanatokkal ajnározzák. Az olasz nőket a t folyamán túlfűtött pillanatokkal kényeztetik, és ennek eredményeként átlagosan 8,26-szor érik el a csúcsot.
Egészségesnek és boldognak látszanak a többet szerelmeskedők Kép: Pixabay
Egészségesnek és boldognak látszanak a többet szerelmeskedők Kép: Pixabay
 • Görögország a tökéletes környezet, ahhoz, hogy megvaduljanak és benedvesedjenek, így egyetlen pillanatot sem vesztegetnek. A görög nők azt mondják, hogy hetente átlagosan 7,84 alkalommal szexelnek és érik el a csúcsot – és hogy a mediterrán férfiak tökéletesítették a képességeiket a hálószobában.
 • A német nőknek nincs semmi bajuk azzal, hogy kimutassák szükségleteiket és igényeiket, és a német férfiaknak sincs semmi gondjuk azzal, hogy ezeknek a hölgyek vágyait kielégítésék. A német férfiúi igyekezet eredményeképpen egy átlagos német nő az orgazmust heti 7,63-szor él át.
 • Ha azon tűnődsz, hogy a svájci és szlovák k miért látszanak mindig olyan egészségesnek és boldognak, a válasz az lehet, hogy naponta legalább egyszer orgazmusuk van. Átlagosan a svájci és szlovák szirének hetente 7,21 alkalommal élik meg a gyönyöröket.
 • A magyarokat egyáltalán nem hagyták élvezetre kiéhezett állapotban – sőt, a magyar édeskéket hetente 6,72 alkalommal juttatja el partnerük a csúcsra.
 • Ezt tedd a férfival, hogy ne legyen ereje más nők után koslatni
  Egy okos feleség a hosszú előjátékkal és a naprakész pajzán játékokkal tudja szexuálisan kimerült állapotban tartani férjét. Vajon mennyi időt töltenek el különböző nemzetek asszonyai férjeik kielégítésével, és milyen módszereik vannak erre?

  Az osztrák férfiak nagylelkűek a hálószobában, gondoskodnak szerelmes hölgyeikről és biztosítják, hogy hetente legalább 6,44 alkalommal érjék el az orgazmust.

 • A lengyel férfiak a szorgalmukról ismertek, és úgy tűnik, hogy sosem tartanak szünetet – még akkor sem, ha lefekvésre és hölgyeik kényeztetésére kerül a sor. A lengyel nők hetente kb. 6,37 alkalommal élnek át észbontó orgazmusokat.
 • A Cseh Köztársaságban a hölgyek arról ismertek, hogy szépek és szőkék, és hogy a férfiak túlságosan is tisztában vannak azzal, hogy ki kell elégíteniük őket, mert különben más fogja ezt boldogan megtenni. Annak érdekében, hogy megakadályozzák, hogy máshol keressenek boldogságot, a cseh férfiak hetente 5,95 alkalommal kényeztetik a hölgyeiket.
 • Portugáliában az élvezetet nagy adagokban tálalják, mivel a hölgyek a t folyamán többször élnek át orgazmust. A portugál hölgyek azt állítják, hogy hetente átlagosan 5,67 alkalommal kényeztetik őket a férfiak.
 • A finnk végeznek az utolsó helyen, amikor az Orgazmus-térképről van szó. A finn nők általában heti 4,48 alkalommal élnek át orgazmust, azonban ők elégedettek ezzel, hiszen szerintük a minőség és nem a mennyiség a fontos.

Bizonyított tény, hogy a nőknek Európa-szerte egynél több orgazmusuk van naponta. A kielégítő szexuális élet nagyszerű a mentális és fizikai egészség szempontjából, és a mindennapi életet sokkal élvezetesebbé teszi. Mindannyian tudjuk, hogy egy kicsivel több idő, erőfeszítés és tanulás iránti érdeklődés, az, amivel el lehet juttatni egy nőt a csúcsra. A nők pedig egyre magabiztosabban képesek kimutatni azt, amire szükségük van ahhoz, hogy eljussanak a csúcsra. – összegzi a kutatás.

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

A 30 fok még csak a kezdet!

Az elmúlt hétvégén ismét kánikulai napokban volt részünk, hétfőre azonban országosan visszaestek néhány fokot a…

Visszatér a strandidő, jönnek a rosszullétek!

A tartósabb lehűlést hozó hidegfrontot követően csak lassan zajlik a melegedés, ráadásul most meg is torpant a…
1 / 1 487

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!