Facebook hozzászólás

Ezt tedd a férfival, hogy ne legyen ereje más nők után koslatni

Egy okos feleség a hosszú előjátékkal és a naprakész pajzán játékokkal tudja szexuálisan kimerült állapotban tartani férjét. Vajon mennyi időt töltenek el különböző nemzetek asszonyai férjeik kielégítésével, és milyen módszereik vannak erre? Van mit tanulnunk…

Egy házasságban vagy kapcsolatban élő házasságon kívüli viszonyt kereső emberek számára létrehozott társkereső oldalt ViktoriaMilan. Az általa végzett kutatás keretében 21 országból származó, 12 670 aktív férfi felhasználót kérdezett meg arról, hogy feleségük vagy hosszútávú partnerük mennyi időt tölt el az ő kényeztetésükkel és, hogy mennyire kreatívak a szerelmi játékok terén.
Az olyan nők, akik szem előtt tartják párkapcsolatuk tartósságának fontosságát, frissen tartják a szexuális tudásukat, biztosítva ezzel azt, hogy a hitvesi ágy megmarad az élvezetek szentélyének. Így nem engedik, hogy egy olyan találkozóhellyé váljon, aminek napi rendje van, beleértve ebbe azt, hogy ki fizeti a számlákat és mikor kell a gyerekeket elhozni az iskolából.

Kép: sajtóanyag
Egy átlagos ír nő 152 percet foglalkozik partnerével Kép: sajtóanyag

A szexuális értelemben okos nők tudják, hogy minél hosszabb időre foglalják le férjeiket, azok annál kimerültebbé válnak, így egyre kevésbé vágynak majd arra, hogy más nőkre fordítsák szexuális energiáikat. Játszadozás gyümölcsökkel, vagy gyümölcs evés, a jég hidege és egy forró tárgy hőjének váltakozásával keltett izgalom, szexjátékokkal való kísérletezés, olvasztott csokoládé vagy tejszínhab lenyalogatása egymás testéről, idegenek szexuális aktusának megfigyelése csak néhány a kalandos és buja játékok közül, amellyel egy feleség vagy hosszútávú partner előrukkolhat.

 • Ebből a szempontból az ír férfiak a legszerencsésebbek, mivel egy átlagos ír nő 152 percet foglalkozik partnerével, megakadályozva azt, hogy férje másokat nézegessen.
 • A svéd férfiak majdnem ugyanennyire szerencsések, mivel szőke, kék szemű feleségeik 135 percet fordítanak férjük kényeztetésére, szexuális kimerítésére.
 • A lengyel nők, nem buták és tudják, hogy ha a férjüket lefoglalják a hálószobában, akkor meg tudják akadályozni, hogy más, vonzó lengyel nők elcsábítsák őket. Minden egyes együttlét alkalmával 131 percet töltenek férjük kielégítésével.
 • Valamit mi is jól csinálunk…
  A magyar férfiak a föld szexuálisan legkielégítettebb férjei közé tartoznak, mivel magyar feleségük minden egyes együttlét alkalmával 128 percnyi élvezettel ajándékozza meg őket.

  Időzítőt állíthatnál a német hölgyek pontosságához, avval kapcsolatban, hogy mennyi ideig hancúroznak a hitvesi ágyban. Ők 130 percet szánnak a buja tevékenységekre, amelyek egyre kalandosabbá válnak, ahogy a házasság telik – a németek ismertek a szenvedélyes, határokat feszegető viselkedésükről budoárban.

 • A szerelmes osztrákk kihasználják az idejüket és általában 128 percet fordítanak arra, hogy nyalogassák, kényeztessék, játszadozzanak férjükkel vagy hosszútávú partnerükkel.
 • Az olasz donnák 126 percnyi ízletes, ínycsiklandó és csábító percet főznek ki férjeiknek, mellyel lefoglalják őket a hálószobában. Az olasz nők nagylelkűek, de féltékenyek is, és bármit megtesznek, hogy kényeztessék emberüket.
 • A dán nők gyönyörűek, atlétikusak, energikusak és semmi problémát nem okoz számukra, hogy ezt az energiát a hálószobában használják el. Így a dán férfiak számíthatnak arra, hogy minden együttlét alkalmával feleségük 124 percen át fog megtenni mindent annak érdekében, hogy kielégítse és szexuálisan kimerítse őket.
 • A svájci Miss-ek több, mint 2 órát (122 percet) töltenek azzal, hogy megbizonyosodjanak arról, hogy a hálószoba nem a praktikum hazája, hanem a vágyak helyszíne marad. A svájci feleségek ismertek kreativitásukról és arról, hogy a svájci csokit többféleképpen is képesek élvezni.

 

Itt szeretkezhetünk a legtöbbet nyaralás alatt!
Ha vakációzunk, akkor vízpartra vagy aktív pihenésre vágyunk leginkább, a csajos nyaralás viszont kiment a divatból. Nyaralás alatt gyakrabban szeretkezünk, de 5-ből 1 pár legalább egyszer veszekszik is. De van itt még más izgalom is…

A görög nők szerelme irányítja a férjeiket és a férfiak tényleg élvezik, hogy 120 percig irányítás alatt vannak. A görög párok ezt az időt azzal töltik, hogy játszadoznak és kényeztetik egymást. Sőt a görög nőknek van egy titkos célja is: lefárasztani férjüket.

A világ néhány legszebb nője Csehországban él, szóval a tétek rendkívül magasak, mikor a férjek eltévelyedéséről van szó. A cseh nők 117 percig kényeztetik, izgatják, kötik ki férjeiket, hogy gondoskodjanak arról, hogy férjeik túlságosan kimerültek ahhoz, hogy máshol keressék a szórakozást.

A magyar nők értik a dolgukat Kép: Pixabay
A magyar nők értik a dolgukat Kép: Pixabay
 • A szexis spanyol senoriták felkapcsolják a lángot a hálószobában és 112 percig lassú tűzön főzik férjeiket, hogy gondoskodjanak arról, mikor reggel felkelnek, boldognak és teljesen kielégítettnek érezzék magukat, és semmi másra ne vágyjanak.
 • A francia nők imádnak lassan szeretkezni férjeikkel és 111 percet szánnak arra, hogy fantáziáik az összes extrával valósággá váljanak.
 • A norvég nők szőkék, gyönyörűek, és a hálószobák zárt ajtajai mögött általában 109 percig osztják meg férjeikkel szexuális tapasztalataikat, mely megéri minden egyes percét.
 • A nők az Egyesült Királyságban nem vesztegetik az idejüket csevegésre, csak ha a pajzán fajtáról van szó. Ezek a hölgyek inkább 105 percet töltenek azzal, hogy a párnák között huncut és kellemes élményekkel ajándékozzák meg férjeiket.
 • A dél-afrikai férfiaknak semmi oka nincs az eltévelyedésre vagy akár csak a másfelé kacsingatásra, figyelembe véve azt, hogy feleségeik 102 percnyi felnőtt figyelemmel ajándékozzák meg őket akárhányszor csak az ágy felé közelítenek.
 • A multiorgazmus márpedig létezik! – Így érheted el!
  A probléma ott kezdődik, hogy már a szeretkezés szót is elfelejtjük, helyette a lelketlen „d” betűset használjuk, amikor a szexről van szó. Arról pedig, hogy egy megváltozott tudatállapotban is el lehet érni a gyönyört, egy testté-lélekké egyesülve – sajnos nagyon kevesen hallottak. Pedig van ilyen. Tantrikus szexnek hívják.

  A holland nők nagylelkű szeretők és 100 percnyi fix játékidőt biztosítanak férjeiknek a hálószobában. Ők szexi és eszes nők, akik tudják, hogyan kell partnerüket lefoglalni.

 • Az édes, ragacsos juharszirupot nem csak palacsintákon használjákkérdezz csak meg minden kanadai nőt, aki megéri a pénzét a hálószobában. A kanadai férjeknek örülniük kell – kreatív és ravasz feleségeik átlagosan 99 percet töltenek férjeik kielégítésével.
 • Az Egyesült Államokban és Belgiumban van valami közös, és nem csak a tejszínhab és csokoládé iránti szeretet. Mindkét ország feleségei átlagosan 94 percet töltenek férjeik kényeztetésével és izgatásával, hogy megakadályozzák őket, hogy más érzéki nőkkel eltévelyedjenek
 • Egy finn nőnek másfél órányi (90 percnyi) időtartamra van szüksége ahhoz, hogy úgy flörtölhessen, érezhessen, bujálkodhasson, ahogy szereti és úgy csinálja ezt, ahogy a férje kívánja.

Annak érdekében, hogy a párkapcsolat szenvedélyes, romantikus és erotikával fűtött maradjon, a hálószoba minden körülmények között szent hely kell, hogy legyen. Sosem szabad olyan dolgokról, mint a kocsi részletfizetése, a gyerekek iskolai élete és egyéb általános témák a hálószobában beszélgetni. – mondja Sigurd Vedal, a Victoria Milan alapítója és ügyvezető igazgatója.

„Van egy régi jó tanács, mely anyákról lányaikra száll: annak érdekében, hogy megakadályozd férjed más nők iránt érdeklődjön, költsd el az összes pénzét és gondoskodj arról, hogy annyira kimerült legyen az ágyban, hogy ne legyen ereje más nők után koslatni.”

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 146

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!