Facebook hozzászólás

Feszült, furcsa napok jönnek – Legyünk óvatosak!

A Szaturnusz október végén a vizes jegyből tüzes jegybe lép át, aminek hatását már most is érezzük. Váratlan ,kiszámíthatatlan események, konfliktus helyzetek, nagyfokú érzelmi bizonytalanság van a levegőben. Mire vigyázzunk?

Tegnap egy őrült kukásautó szó szerint le akarta darálni a parkoló autómat bekanyarodás közben. Az autóm szabályosabban nem is parkolhatott volna, noha épp futóverseny volt Budaörsön. El lehet képzelni, mennyi autó szorult kis helyre! Ha nem akkor jövök épp vissza, volt autóm, nincs autóm. Végül másik két autót meghúzva távozott a szűk utcából. Az egyik ügyfelem is írt, hogy ő már nem járt ekkora szerencsével, a parkoló autójába konkrétan belementek. Tegnap Londonban autó hajtott a tömegbe a múzeum előtt. Mi van most???! Megnéztem milyen remek konstellációk vannak az égen, de elég csak megnéznünk a világ eseményeit, láthatjuk a folyamatos feszültséget, az elégedetlenséget, és a harcot a korlátozó keretekkel, törvényekkel szemben – írja Németvölgyi-Nagy Renáta asztrológus a horoszkopelemzés.hu oldalon.
Mindezek a hatások a Marsnak és a Szaturnusznak közös megnyilvánulásai – és nyilván még sok egyéb más bolygóhatásé is, amit most nem részletezek, de figyelembe vettem. A Mars az indulatok, az erőszak és az ambíciók bolygója, amely képes mindenáron keresztül vinni akaratát.
Tűz és víz – Gandanta ponton a Szaturnusz Kép: horoszkopelemzes.hu
Tűz és víz – Gandanta ponton a Szaturnusz Kép: horoszkopelemzes.hu

A Szaturnusz akadályozó, fékező hatása szükségszerű változtatásra hívja fel a Mars figyelmét, és jelzi, hogy hatékonyságban és időben egy – már tarthatatlan konfliktus helyzet lezárásához érkeztünk. Itt már olyan mértékű a feszültség, a tehetetlenség érzés, ahol elengedhetetlen az eddigi hozzáállás megváltoztatása a saját felelősségvállalásunk és hatékonyságunk növelése révén.  Nem lehet tovább erőltetni vagy ráerőltetni az akaratunkat másokra szemellenzősen, ahogy eddig tettük, mert a másik oldalon is tovább fog nőni a fenyegetettség érzése vagy az ellenállás. Vagyis ez azt jelenti, hogy a másik fél cselekedeteinek bírálása helyett azt kell tennünk végre, ami a mi dolgunk lenne, de eddig nem csináltuk. A nehezebbik út választása hosszabb távon biztosan kifizetődő.

Nézd meg a csillagjegyét is, mielőtt teljesen belegabalyodnál
Amikor társat keresünk, a többség biztosan kideríti a másik csillagjegyét, és akarva-akaratlanul is tulajdonságokat, személyiségjegyeket társít hozzá, mérlegelve, hogy vajon összeillik-e a saját horoszkópjával. A Lovebox társkereső több mint 5000 felhasználót kérdezett meg párkapcsolati kérdésekről, a csillagjegyek szerinti elemzésből pedig kiderül, hogy igazak-e a horoszkóp által meghatározott jellemzők.

A védikus asztrológia szerint úgynevezett Gandanta állás van egész októberben.
A Szaturnusz vizes jegyből tüzes jegybe lép át október 25 -én, és jelenleg a 29. fokra ért, ami Gandanta pont. Ez azt jelenti, hogy valaminek a végére értünk. Általában ilyenkor nagy a turbulencia, a váratlan kiszámíthatatlan események, konfliktus helyzetek, nagyfokú érzelmi bizonytalanság van a levegőben. A még félbe lévő dolgok, a nem vállalt karmikus feladatok mind óriási nyomást gyakorolhatnak most ránk. Nyugtalan, kimerítő időszak, amely nagyobb valószínűséggel jár balesetekkel, türelmetlenséggel, agresszív megnyilvánulásokkal, egyéb nehézségekkel.

 Vigyázzunk magunkra és őrizzük meg nyugalmunkat, mert egész október hónap folyamán fennáll ez a hatás!
 A folytatásban a főbb októberi tranzitokról itt olvashatsz!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Tökéletes házi elixír

Házi csodánk fogyasztása reggel és este ajánlott, illetve, ha módunkban áll, akkor a főétkezések után, vagy közben,…

Fellapoztuk Gyuri bácsi naptárát

Márciusra is jutott egy gyógynövény a bükki füvesember naptár naptárjában. Gyuri bácsi különleges…
1 / 1 475

PÁRKAPCSOLAT

Na, ma ezekkel a meglepikkel boríthatod ki a párodat

Bár számos háztartási eszköz, kisgép, berendezés elengedhetetlen kelléke hétköznapjainknak, egyeseket érzékenyen érinthet, ha ilyesmit kapnak szívszerelmüktől. Vagy ha egy bizonyos dolgot kapnak…
1 / 210

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!