Facebook hozzászólás

Fluor Tomi minden lánynak ezt üzeni

Fluor Tomi mindenhez ért. Még a kémiához is. A VIVA Második Randi című műsorában párkapcsolatai tanácsokkal és egy nagy öleléssel látta el egyik lányrajongóját. És ezzel minden lánynak üzent…

A VIVA Második Randi című műsora hétről-hétre nyújt segítséget olyan fiataloknak, akiknek nehézséget okoz a randizás. Az utolsó adásban a műsorvezető, Iszak Eszti a belevaló Dér Henit és Fluor Tomit hívta segítségül, hogy lássák el randizási tanácsokkal a húsz éves Jessicát.

Jessica elsősorban azért fordult a csapathoz, mert kevés önbizalma miatt nehezen boldogul ismerkedéskor. Eszti ezért a dögös Dér Henit kérte meg arra, hogy segítsen a húsz éves lánynak. Heni strand-röplabdázni vitte Jessicát, mert szerinte itt lehet igazán villogni vagy teljesen beégni a pasik előtt.

derheni_viva_masodikrandi_2
A strandröplabdázás jó alkalom a villogásra, Heni szerint

A népszerű énekesnő saját vicces, flörtölős-strandos élményét is elmesélte, amelynek tanulsága, hogy bárki beéghet flörtölés közben, de, ha jól forgatja a kockát, a végén előnyére válhat a slamasztika.
Szerintem a kisugárzás tud valakit igazán széppé és vonzóvá tenni mások számára. El kell fogadni magunkat minden kis hibánkkal együtt és meg kell tanulni nevetni a balul elsült dolgokon is.” – javasolta Heni, aki ezt tanácsolja minden fiatal lánynak.

derheni_viva_masodikrandi_3
Fogadd el magad! -tanácsolja az énekes

Iszak Eszti egy plusz meglepetéssel is készült a műsorban, Jessica találkozhatott egyik nagy kedvencével, Fluor Tomival. Az előadó kiváló tanácsadónak bizonyult és személyes tapasztalatain kívül azt is elárulta, hogyan lehet vonzó egy lány.

fluortomi_viva_masodikrandi_2
Tomi a kémiában hisz

„Elsősorban a természetességben hiszek, illetve abban, hogy ha működik a kémia, azt észreveszi két ember” – ismerte be az előadó, aki a műsorban arról is mesélt, hogyan viselkedik egy kapcsolatban.
„Amikor együtt vagyok egy lánnyal, szeretem kimutatni neki az érzéseimet, és biztosítani arról, hogy számíthat rám. Ha kell, akkor egy kis odabújásra is vevő vagyok” – vallotta be Tomi, aki egy nagy öleléssel öntött bátorságot Jessicába.
A lánynak nagyon jól esett kedvence kedves gesztusa, de elárulta, hogy számára ez már sok lenne az első randin.(Képek: sajtóanyag)

Apukám, ilyen profilképpel ne társat keress!
Aki internetes társkeresőn keresi élete párját, az legyen óvatos már a kezdeteknél. Idő előtt elszúrhatja az ismerkedést, ha nem rak ki magáról profilképet, de akkor is, ha valami döbbenetest. Sokan nem is gondolják mennyire röhejesek, szánalmasak vagy éppen ellenszenvesek egy rosszul megválasztott fotóval. De most mi jól megmondjuk, hogy milyen legyen!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

OTTHON

Keresd a számlákat, ha társasházba költöznél!

Hamarosan már annak is utánanézhetnek a lakásvásárlók, hogy milyen anyagi helyzetben van a társasház, ahová…

Ne gyulladj be fölöslegesen!

Minden fűtési szezon előtt elengedhetetlen a tüzelő-fűtő berendezések ellenőrzése, karbantartása, ha kell javítása.…
1 / 348

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!