Facebook hozzászólás

Hihetetlen: ezeket nem tudtuk a férfiakról!

Egyre több szingli kel évente útra, hogy megtalálja az igazit, ha kell, a világ másik végén. Hiszen ami Magyarországon nem sikerül – megtalálni a nagy ő-t -, az más országban igenis összejöhet. Ám a nagy párkereső akció előtt érdemes néhány információt szereznünk az adott ország férfiairól, ugyanis nem mindenhol ugyanaz a csábítási technika a nyerő!

Persze a következőkben nem akarunk általánosítani, de tény, hogy a világ néhány nációjának férfiviselkedéséről bizony majdnem pontos és tipikus jellemzőket ismerünk. Hogyan közeledjünk egy kínai, egy dél-amerikai, egy japán vagy egy eszkimó férfihoz?

Ha az ázsiai férfiak tetszenek nekünk, alaposan fel kell kötnünk a gatyát (vagyis a szoknyát). Thaiföldön és Japánban hagyományosan jellemző az, hogy a nők kiszolgálják a férfit, minden kívánságukat teljesítik, akármiről is legyen szó. Ugyan a japán nők erőteljes emancipációba kezdtek az elmúlt évtizedekben, ha hagyományos gondolkodásmóddal rendelkező férfiút fogunk ki magunknak, számíthatunk arra, hogy természetesnek fogja tartani,  hogy a házban ő az úr. A thaiföldi lányoknak ezért sokak szerint már tizenéves korukban megtanítják, hogyan lehetnek tökéletes partnerek az ágyban, hogyan elégíthetik ki legtökéletesebben férjüket.

Alaszkában ezzel szemben teljes a nőuralom! Míg az arab világban a férfiak, itt a nők lehetnek “többférjűek”, vagyis valóságos háremet tartanak fent, és minden este ők választják ki, melyik “urukkal” akarják tölteni az éjszakát. Ezért ha netalán eszkimó férfira vágynánk, először próbáljuk meg kiszabadítania vérmes nők karmaiból, aztán pedig legyünk mi is minél határozottabbak, erős akaratúak!

Indiában érdemes teljesen felszabadulnunk, és átadnunk magunkat a szexualitás megismerésének. Rendelkezésünkre ott áll az egész Káma Szútra, ezért talán nem meglepő, ha eláruljuk, hogy az indiai férfit nem mással lehet elcsábítani, mint a fantáziadús, élvezetes, változatos szexszel. Hölgyeim, útra fel!

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Káros a “gyorstalpalós” fogyás

Lehetnek endokrinológiai okai a hízásnak, tehát mirigyek megváltozott működése miatt is növekedhet a súlyunk, de…

Ne csak a cica bajszán csillogjon

A tej- és a tejtermékek a kiegyensúlyozott táplálkozás részei, hiszen számos olyan vitamint és ásványi anyagot…
1 / 1 505

Receptek

HÍREK

1 / 1 159

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!