>
Facebook hozzászólás

Hová tűnt a férfienergia?

Hová tűntek a férfiak? – kérdezik lépten-nyomon nők és férfiak egyaránt, ezzel párhuzamosan pedig tudósok, kutatók kongatják a vészharangot. A férfiak eltűnése a nyugati világ egyik legsúlyosabb és legnagyobb veszélyekkel fenyegető jelenlegi problémája. Ez a könyv is ezt a kérdést járja körbe.

Bedő Imre hiánypótló könyve, mely 2016-os kiadása óta közel 9000 példányban kelt el, feltárja, hogyan jutott válságba a férfiasság eszméje, és hogy milyen gyökerekbe lehet és érdemes kapaszkodni a visszaállításához.

A könyv borítója Kép: sajtóanyag
A könyv borítója Kép: sajtóanyag

Rámutat, férfivá válni kell, és ehhez nem elég idősebbnek lenni, vagy a külsőségek mentén férfiasságot színlelni, megkerülhetetlen lépések vezetnek felé. De megéri az elköteleződés, a felelősségvállalás, mert az út végén olyan férfi áll majd, aki valódi társa lehet a nőnek és példát, mintát adhat a gyermekeinek.

 A szerző ajánlója:
“Könyvek százai, bestseller írók sokasága akarja elhitetni velünk, hogy a férfiértékek elavultak, hasznavehetetlenné váltak, a nők minden területen értékesebbek, hatékonyabbak, a férfiasság véghanyatlásban van, és el fog tűnni!

Kinek lenne jó, ha ez bekövetkezne?
A férfiaknak? Nem!
A nőknek? Nem!
Akkor fogjunk össze! Állítsuk vissza a férfiak önbecsülését, őrizzük meg és örökítsük együtt a férfiasság eredeti értékeit! Teremtsünk új egyezséget Férfi és Nő között!

A szerzőről
Bedő Imre társadalmi felelősséget érző közgazdász, férj, apa, férfi. Dolgozott a banki szférában, volt iparvállalati csúcsvezető, majd saját vállalkozásait igazgatta. Az erkölcsi alapok megszilárdítására, a család és a társadalom megerősítésére 2013-ban alapította meg a Férfiak Klubja politikamentes szervezetét és mozgalmát. Ezt tartja hivatásának. Csíkszeredában született, ma családjával Budapesten él.

Férfitársam! Ezt  a könyvet azért írtam, hogy segítsen megtalálni a benned lakozó Férfit, még jobban megismerni ezt az énedet, hogy felfedezhesd mit tehetnél még önmagadért, a családodért, a társadalomért, a boldogságért!

Szívből ajánlom azoknak, akik  hisznek a férfiasságban, és azoknak is, akik mostanság talán úgy érzik, megingott ezen intézmény alatt a talaj. Ajánlom továbbá azoknak a nőknek, akik szeretnék jobban megérteni a férfiak motivációit, működését, ezzel is segítve  a párkapcsolatuk harmóniáját, gyermekeik életre nevelését!”

Kassai Lajos, Lovasíjász a könyvről:

A jóléti társadalmakban kihaló félben lévő fajjá vált a férfi. Köszönhetően annak, hogy a férfi tulajdonságok szerzett tulajdonságok. Miután a bennünket körülvevő jólét minimalizálja vagy szinte teljesen megszünteti az ilyen irányú erőfeszítéseket és eltűnik az a hőfok, ami az acél megedzéséhez szükséges, a fém, ami ebből a kohóból kikerül meglehetősen lágyra sikeredik. Sokan törik a fejüket, hogy van-e és ha van, akkor mi a kivezető út ebből a meglehetősen életidegen helyzetből, de csekély azoknak a száma, akik tenni is próbálnak valamit. Ezen kevesek közé tartozik Bedő Imre, akinek ajánlom gondolatait az útkeresők számára.

Dr. Mészáros Ádám, párkapcsolati mediator ajánlója:

Ha a férjből hiányzik a férfiasság, úgy a házassága sem lesz igazán boldog. A feleségnek hiányozni fog a férfi által nyújtott biztonság, a tartás. És a férj sem fogja megkapni azt a tiszteletet, amiről úgy érzi, férfiként járna neki. Sok házaspár nem is tudja, hogy kapcsolati problémái okait és megoldását ebben a könyvben találja meg. Ezt a könyvet minden párnak olvasnia, a benne átadott értékrendet pedig élnie kell!

Mi kell a nőnek?
Mi kell a nőnek? Mitől férfi a férfi, és mitől nő a nő? Mit keres a nő, és mit utál a férfi? A Lovebox friss kutatásából kiderült, hogy az intelligens, humoros, fúrni és faragni tudó férfiak viszik a prímet a nők körében, míg a férfiak a humoros, őszinte és szexi nőkért vannak oda. Persze az sem hátrány, ha jól főz valaki. A többség úgy látja, hogy már nincsenek hagyományos nemi szerepek, de a megkérdezettek fele mégis úgy gondolja, hogy az anyagi biztonságot a férfinak kell megteremtenie. Mindeközben a nők a teszetosza pasiktól mennek a falnak, a férfiak pedig a féltékenykedésre és a „Mi a baj? Semmi.”-re ugranak. Íme a részletek, ha még több érdekességre vagy kíváncsi!

 

 

 

 

 

 

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szokásaink rabjai vagyunk

Vagy a saját tapasztalat vagy a gyógyszerész véleménye az első, amikor megfázásra, influenzára veszünk valamilyn…

Mit tegyek, ha rájövök, hogy demenciám van?

Jelentős változásokat hoz a te és szeretteid életében az Alzheimer-kór korai stádiuma (vagy enyhe Alzheimer-kór).…
1 / 1 508

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

Receptek

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!