Facebook hozzászólás

Így késleltethető a magömlés

Miért is megy el a férfi túl hamar? Kiapadhatatlan érdeklődés övezi a témát, itt az ideje, hogy előrukkoljunk egy megoldási javaslattal is…

A korai magömlés eseteiben szinte mindig azt találjuk, hogy az érintett férfi korábban megszokta a túl gyors, elhamarkodott önkielégítést. Így akaratlanul is kialakította magában a gyors kielégülés szokását. Ha ezen változtatni akar, akkor először is meg kell tanulnia az önkielégítés lassítását. Gyakorlással el kell érni, hogy a merevedés legalább 8-10 percig, majd 10-15 percig tartson, és csak ezután történjen meg a magömlés.

Ezt pár hét alatt be lehet gyakorolni. Ha már jól megy, akkor a férfi kialakította a magömlés késleltetésének szokását. Ezt utána át lehet vinni a partnerkapcsolatba.

Ha viszont van segítőkész partner, akkor rögtön együtt lehet próbálkozni a késleltetéssel. Nem célszerű rögtön a szeretkezés idejének hosszabbításával próbálkozni, mert az általában nem elegendő. Sőt, a közösülést átmenetileg félre kell tenni! Helyette pár hétig a simogatás, kézzel ingerlés kerül előtérbe, vagyis a petting egy formája, mely mindkét félnél kielégüléshez vezethet.

Egymást felváltva ingereljék, simogassák, s ne csak futólag, hanem hosszú ideig, lehetőleg az ingerelt fél kielégüléséig. A cél az, hogy a beteljesülés a nőnél minél hamarabb, a férfinál pedig minél később következzen be. Ez csak úgy lehetséges, ha irányítják egymást. Az egyik fél aktív, a másik pedig élvezi a kényeztetést és irányítja a másikat, hogy a legjobb neki. Ha a férfinál a idő előtt érkezne a magömlés, akkor az ingerlést azonnal abba kell hagyni.

A korai magömlés elkerülésének van még egy praktikája, ha a nő közvetlenül a makk alatt 2-3 ujjával elszorítja a hímvesszőt. 3-4 másodperc erős szorítás után kis szünet következzen, majd folytatható a lassú ingerlés. Ezt a fogást szükség esetén többször megismételhetik.

Ha ezt rendszeresen így gyakorolják, akkor néhány hét alatt sikerülni fog a magömlés késleltetése. Ezt követően fokozatosan visszatérhetnek a közösüléshez, de nem mindegy, hogyan.

Először is nem hagyományos pózban szeretkezzenek, hanem úgy, hogy a nő lovagló ülésben helyezkedjen el a férfi combján, és a merev hímvesszőt a hüvelynyíláshoz helyezze. Nem vezeti be rögtön, hanem ott tartja egy kis ideig.

Ha a férfi ettől sem közeledik az ejakulációhoz, következhet a lassú, szakaszos bevezetése. Ennek megtörténte után is érdemes egy ideig mozdulatlanul maradni. Ha a mozdulatlan helyzet sem váltotta ki a magömlést, akkor megkezdődhet a lassú mozgás a nő részéről. Eleinte ajánlatos minden mozdulat után egy kis szünetet tartani.

Sok sikert és kitartást kívánunk a pároknak. Ezt a módszert Szilágyi Vilmos szexológus ajánlotta.

P.E.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Hamarosan feladják a leckét a frontok

Kedden még frontmentes napban lehet részünk, de szerdán újabb kettős front érkezik, és ez még csütörtökön is…

Káros a “gyorstalpalós” fogyás

Lehetnek endokrinológiai okai a hízásnak, tehát mirigyek megváltozott működése miatt is növekedhet a súlyunk, de…
1 / 1 505

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

HÍREK

1 / 1 159

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!