Facebook hozzászólás

Megszagollak, megízlellek, aztán lehetsz a szeretőm

A partner megízlelése az előjáték rituáléjának egyik fontos része, mely során megismerjük az új partner bőrének selymességét, megtapasztaljuk az illatát és megízleljük csókjai zamatát. Egy közelmúltban készült felmérés rávilágított arra, hogy mennyire fontos az ízlelés, amikor szeretkezésről van szó, hogy felizgatva hoppon maradsz-e, az alapján, hogy előző este mit ettél.

A felmérést a házasságon kívüli viszonyokra vágyók számára kifejlesztett randi oldal, a VictoriaMilan készítette. A felmérésben összesen 9107, a honlapon aktív nőt és férfit kérdeztek meg arról, hogy a vonzalmukban mekkora szerepe van a partner ízének.

A szexuális vonzerő növekszik, amikor megismered a partnered bőrének ízét és illatát. A férfiak 73,2%-a és a nők 84,4%-a mondja azt, hogy vágyaik felfokozódnak, ha partnereiket finomnak találják. A felmérés eredményei alapján nyilvánvaló, hogy egy egyéjszakás kaland akár két-, három- vagy négyéjszakásra is hosszabbodhat, vagy akár teljes viszonnyá alakulhat, ha valaki kedveli a szeretője izét és illatát.

Kép: sajtóanyag
Szeresd az ízét, illatát Kép: sajtóanyag

A szerető íze annyira fontos a férfiak 67,8%-a és a nők 61,0%-a szerint, hogy inkább egyedül mennek haza, mintsem, hogy lefeküdjenek a másikkal, ha az illető íze nem izgatja fel őket. Tévedés ne essék, amikor egy potenciális szerető gyengéden nyalogatja a fülcimpánkat, vagy szimatolja a nyakunkat, azt akarja megtudni, hogy elég ízletesek vagyunk-e a számára.

Ezt tedd a férfival, hogy ne legyen ereje más nők után koslatni
Egy okos feleség a hosszú előjátékkal és a naprakész pajzán játékokkal tudja szexuálisan kimerült állapotban tartani férjét. Vajon mennyi időt töltenek el különböző nemzetek asszonyai férjeik kielégítésével, és milyen módszereik vannak erre? Van mit tanulnunk…

A férfiak 32,3%-a és a nők 39,0%-a még annak ellenére is lefekszik a partnerével, hogy nem tetszik neki az íze, mert már nem tud visszalépni vagy mert már túl sok időt fordított arra, hogy hangulatba kerüljön. De nagyon valószínűtlen, hogy még egyszer találkozna vele, ha nem tetszik neki a partner íze.

Mikor a felmérés során megkérdeztük, hogy a másik fél íze mennyire fontos, a férfiak 86,4%-a és a nők 89,8%-a vallotta azt, hogy rendkívül fontos szerepet tölt be számukra; felizgathatja vagy akár teljesen le is hangolhatja őket.Milyen meglepő, hogy a partner fura íze sarkalatos pont is lehet, a férfiak 42,3%-a és a nők 34,2%-a valóban meg is szakított már kapcsolatot amiatt, mert a partnerük íze nem tetszett nekik.

A hosszútávú párkapcsolatokban a hűtlen férfiak és nők egyaránt azt állították, hogy imádják a férjük vagy feleségük ízét, a férfiak 88,1%-a és a nők 89,3%-a tér újra és újra vissza emiatt hozzájuk. Figyelj oda arra, hogyha fűszeres ételt ettél, akkor a szeretőd 7,7%-kal (férfi) és 7,1%-kal (nő) kevésbé fog téged kedvelni azon a bizonyos napon.

 

Itt szeretkezhetünk a legtöbbet nyaralás alatt!
Ha vakációzunk, akkor vízpartra vagy aktív pihenésre vágyunk leginkább, a csajos nyaralás viszont kiment a divatból. Nyaralás alatt gyakrabban szeretkezünk, de 5-ből 1 pár legalább egyszer veszekszik is. De van itt még más izgalom is…

„Nyilvánvaló, hogy mikor a szeretőd kedveli a bőröd ízét és illatát, nem tud majd betelni veled – sokkal kellemesebbé teszi a hálószobában töltött perceket, amikor biztos vagy abban, hogy kellemes az illatod és az ízed.

Ha ugyanazzal a szeretővel szeretnél hosszútávon újra és újra találkozni, akkor a játék lényege az, hogy egyszerre legyél illatos, ízletes és kívánatos. Legyél ízletes és találj olyan partnereket, akik szintén megfelelnek a te elvárásaidnak, így az egyéjszakás kaland után még többet fog majd kérni belőled. – mondja Vedal úr.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Ilyen egyszerűen lehetsz milliomos!

Hogy kell repülőt szerezni? Végy egy nagy telket egy légikikötő mellett, és várj türelemmel! Ez a vicc terjedt…

Vihar előtti zaj?

Én ma mindent eladok! Ezzel a mondattal pakolta ki a pultra a pincéből felhordott törött gipszgólyát, csorba kerti…
1 / 347

CSALÁD

Nem minden családban jött ki a matek

Jellemzően ötvenezer forint feletti összeget fordítanak a magyar családok taneszközökre szeptemberben, majd évente további átlag húszezer forintot sportfoglalkozásokra és…
1 / 139

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!