>
Facebook hozzászólás

Mi kell a nőnek?

Mitől férfi a férfi, és mitől nő a nő? Mit keres a nő, és mit utál a férfi? A Lovebox friss kutatásából kiderült, hogy az intelligens, humoros, fúrni és faragni tudó férfiak viszik a prímet a nők körében, míg a férfiak a humoros, őszinte és szexi nőkért vannak oda. Persze az sem hátrány, ha jól főz valaki. A többség úgy látja, hogy már nincsenek hagyományos nemi szerepek, de a megkérdezettek fele mégis úgy gondolja, hogy az anyagi biztonságot a férfinak kell megteremtenie. Mindeközben a nők a teszetosza pasiktól mennek a falnak, a férfiak pedig a féltékenykedésre és a „Mi a baj? Semmi.”-re ugranak. Íme a részletek, ha még több érdekességre vagy kíváncsi!

Mi kell a nőnek?
A Lovebox felmérése szerint mindenekelőtt szeretet és egy társ. Ezentúl pedig leginkább az érzékeny, humoros, de egyben fúrni, faragni tudó és határozott férfiak vannak előnyben. Természetesen jól jön az is, ha valaki tud bánni a pénzzel, és a művelt védelmező típusnak is nyert ügye van.

Ujját szája elé tartó nő, Kép: pxabay
Kép: pxabay

10-ből 4-en viszont úgy vélik, hogy a méret a lényeg, minden harmadik nő pedig azt tartja elengedhetetlennek, hogy a férfi cipelje helyette a bevásárlótáskákat. A gurulós bőrönd tehát már nem a legtrendibb útitárs. Mindeközben az, hogy egy férfi szeresse a sört vagy az anyós(jelöltet) csak minden 10. nőnek fontos.

Mi kell a férfinak?
Hisszük vagy sem, leginkább egy őszinte és hűséges lelkitárs, aki nem mellesleg érti a viccet minden helyzetben. Emellett a férfiak 43%-a döntő érvnek tartja azt is, ha egy nő szereti a szexi fehérneműket, és minden harmadik pasinak lényeges szempont, hogy a társa számára a család és a gyerek legyen az első, illetve a legváratlanabb pillanatban is meg tudja lepni – és természetesen hogy vasalni is tudjon. De mi kell még? Egy nő, ha független, önálló és intelligens csak még vonzóbb (70%), és egyenesen szexi, ha érdeklik a motorok és az autók. Legalábbis kettőből egy pasi szerint. Szépen énekelni tehát nem kell tudni, legalábbis még…

A felmérésről:
1008 fő részvételével készült a Lovebox.hu társkereső oldal felhasználói körében 2017 szeptemberében.

Mitől megyünk a falnak?
A Lovebox felmérése szerint a hölgyek a teszetosza, határozatlan és nyámnyila pasiktól a leginkább, de a nők több mint fele (56%) azokat a pasikat sem kedveli, akik úgy gondolják, hogy mindent jobban tudnak náluk. (Meglepetés!) Viszont csak minden 4. nő utálja, ha egy férfi állandóan meccset néz a tévében, vagy ha a párja megbámul egy másik nőt, miközben vele van. De talán a férfiak már olyan furfangosak, hogy a nők többsége észre sem veszi ezt. Sosem lehetünk eléggé felkészültek, nemdebár?

Ezt a 10 dolgot kérik a nők a hálószobában az utolsó pillanatban
Különböző kívánságokkal állnak elő a hölgyek szerte a világon a szenvedélyes pillanatokban. Ezek az óhajok azonban országonként eltérőek – bizonyítja egy közelmúltban folytatott kutatás. Ezek a kérések szolgáltathatják a késleltetést, de akár alattomosabb céljai is lehetnek. Akármelyik is legyen, most megmutatjuk Nektek a nők 10 leggyakrabban előforduló utolsó pillanatos hálószoba követeléseit.

Ezzel szemben a férfiakat a legjobban az idegesíti, ha egy nő azt mondja „semmi” baja (53%), de közel minden második férfi kivan, ha egy nő folyamatosan féltékeny vagy túl sokszor „fáj a feje”. Természetesen a pasik harmada azon is kiborul, ha egy nő mindig mindenhonnan elkésik, vagy mindig kell neki egy újabb cipő, ruha, netalántán táska. Viszont 10-ből csak 1 férfinak böki a csőrét, ha egy nő nem akar fizetni egy randin. A lovagiasság tehát még manapság is népszerű!

Létezik még a „hagyományos” nő és férfi?
A megkérdezettek többsége szerint nincsenek már hagyományos nemi szerepek, ám a Lovebox felmérése szerint minden második férfi és nő is úgy gondolja, hogy az anyagi biztonságot a férfinak kell megteremtenie. A teljes átalakulásra tehát még várnunk kell, de addig is tanakodhatunk azon, hogy „valódi férfi” e, aki nem szereti a sört vagy tudja, mit hol talál a hűtőben, és hogy „igazi nő” e, aki nem tud főzni, de be tud verni egy szöget a falba.

 

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Felnyomja az árakat a fővárosi dugódíj

Több évtizedes múltra tekinthet vissza a fővárosi forgalomcsillapítás és az ingázók tömegközlekedésre terelésének…

Nyissunk ablakot a városi legendákra

Amikor lakásfelújításon vagy épp építkezésen gondolkozunk, az ablakok sokszor nagyon kis hangsúlyt kapnak a…
1 / 350

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!