Facebook hozzászólás

Mi minden hozhat össze a szerelmemmel!

Az egyedülállók minden népi eseményt igyekeznek megragadni, hogy megtalálják életük másik felét. Ilyen volt a tegnap véget ért vízilabda EB is, melynek közvetítései alatt különféle csábítási technikákkal kerestek párt a szinglik. Vajon melyik praktika működik a legjobban, és kit tartanak a legvonzóbb vízilabdásnak a nők?

A budapesti vízilabda Európa-bajnokság alatt Magyarország apraja-nagyja a sportág rajongójává vált. Vajon a népszerű sportesemények, mint most a vízilabda-EB több flörtölési lehetőségre nyújtanak-e alkalmat? – erről kérdezett meg magyar szingliket az ELITTÁRS online társkereső oldal.

Így örült egy góljának Szívós Márton, aki a legjobban tetszik a szingli nőknek – Kép: MTI/Kovács Tamás

A kutatásban részt vevők megerősítették az esemény fontosságát, ugyanis a válaszadók 77%-a követte a magyar csapat meccseit, 6%-uk pedig szenvedélyes vízilabda-rajongóként nemcsak a mi fiaink játékát kísérte figyelemmel, hanem minden egyes meccset megnézett. Ezzel szemben a magyar szinglik csupán egyötöde szerint könnyebb a budapesti Európa-bajnokság alatt ismerkedni. Míg a nőknek csak 9%-a gondolja úgy, hogy megtalálhatja leendő párját egy sportközvetítésen, addig a férfiak 31%-a bízik abban, hogy álmai nőjét két negyed között pillantja meg a kivetítőre szegezett csillogó szemek között.

A szerelem illatai – a tied vajon melyik?
Párkapcsolatainkban fontos szerepük van a természetes és mesterséges illatoknak. Ha kedvesünkkel egy kis romantikára vágyunk, mindenképpen hívjuk segítségül a vágykeltő illatokat is. Most megmondjuk, hogyan csábíts velük!

Külön segíti az ismerkedést a közös szurkolás, a gólöröm és az élmények, amelyek akár a nagy találkozást követő első randevún is tökéletes közös témát nyújthatnak. Mindkét nem akkor csábult volna el igazán, ha a randevúpartnere elvitte volna az Európa-bajnokság egyik meccsére (39%), hogy együtt szurkolhassanak a magyar csapat győzelméért (26%). A válaszadók 24%-a szerint kifejezetten vonzó, ha a párjuk sokat tud a vízilabdáról, 20%-uk pedig a vízilabda iránti lelkesedést és a szenvedélyes szurkolást tartja ellenállhatatlannak.

A felmérés kitért arra, is, hogy melyik vízilabdással randevúznának a legszívesebben a társkeresők. Az egykori „Kemény-legények”, Gergely István jelenlegi kapusedző és Benedek Tibor szövetségi kapitány végzett a dobogó második és harmadik fokán. A legvonzóbb vízilabdás címet pedig a világbajnoki címmel már rendelkező, jelenleg szélső poszton játszó Szivós Mártonnak ítélték oda az egyedülálló nők.

Hasznos tippek párkeresőknek!
Nagyon változó, ki mit nevez boldog párkapcsolatnak. Gyakran olyan relációról beszélünk két ember között, amely akár függőségen alapulhat. Azt mondjuk, „szeretlek”, pedig elképzelhető, hogy inkább azt szeretjük, amilyenek mi lehetünk a másik társaságában, amit kivált belőlünk a közelsége. Abban a pillanatban, hogy eldöntöttük, „igen, ő kell nekem!”, még ha nem is házasságról van szó, a legfontosabb tisztában lennünk saját magunkkal, az érzéseinkkel, és elfogadnunk, hogy ha elmúlik a rózsaszín köd, akkor is egyedül a mi felelősségünk, kitartunk-e párunk mellett.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Egy napig biztosan szenvedünk!

Kedden egy napra nagyon elromlik az idő, ez pedig a kora nyárias húsvéti ünnep után még inkább kellemetlennek tűnik…

3 profi tipp a tavaszi életmódváltáshoz

Gyakran nemcsak a természet éled újjá a tavasz beköszöntével, hanem mi magunk is új erőre kapunk. A kellemes idő,…
1 / 1 478

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 141

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!