Facebook hozzászólás

Mutasd a hálószobád, megmondom milyen nő vagy!

Ha még mindig szingli vagy, ha boldogtalan a párkapcsolatod, akkor nézz körül a hálószobában! A feng shui szerint még az ágyneműd, az ágyad, de még a fal színe is rólad mesél. Milyen nő vagy? Most kiderül…

Van, aki tudatosan, tervszerűen és megint mások ösztönösen rendezik be az otthonukat. Bárhogy is történik, a lakás helyiségeinek helyzete, berendezése, a színek, az apró tárgyak és elhelyezésük mind-mind az ott lakók személyiségéről árulkodik.
A ház nappalija, konyhája, fürdőszobája és nem utolsó sorban a hálószobája üzen a legtöbbet az ott élő pár vagy éppen páratlan nő/férfi érzés és lelkivilágáról – tanítja a kínai térrendezés tudománya.

Kép: Pixabay
Válasszunk franciaágyat Kép: Pixabay

A feng shui szerint, ezekre érdemes figyelni a hálószobában:

 • Mérete legyen kicsi és ne nagyméretű ablakokkal ellátott. A szükséges bútorok férjenek el benne, de legyen tér a szabad mozgásra is.
 • Az ágy helyzete és mérete meghatározó. Ha lehet, akkor franciaágy legyen és három oldalról körüljárható. A falhoz szorított ágy az egyik fél uralkodási hajlamát hozza a kapcsolatba, és főleg a fal mellett alvó érzi elveszettnek szabadságát, s éli meg korlátként viszonyát. A háló ajtaja ne nyíljon az ágyra, de abban fekve lássuk, ki jön be a szobába. Ha a fejrész az ablak felé néz, akkor nem érnek bennünket pihentető energiák, ez az elrendezés leszívja az ágyban alvókat, és gyakran beteggé is teszi őket.
 • Az ágy fölött polc ne legyen, mert ez fenyegetően hat az alatta alvókra. De a jó viszonyt erősítheti egy boldogságot, harmóniát sugárzó párt ábrázoló kép. (Semmiképp se csatajeleneteket, háborgó vihart ábrázoljanak, és ne legyen se egy, se három  személyt, vagy tárgyat ábrázoló. Az egyik a magányt, a másik a bizonyos harmadikat vonzza be.)
 • A tükör közkedvelt ugyan, de rossz hatású a hálóban. A kínaiak azt tartják, hogy mivel alvás közben kiszáll lelkünk a testünkből, ez rossz álmokat közvetít a tükör hatására. Hirtelen éjszakai ébredéskor a tükörbe nézve magunktól is megijedhetünk, másrészt erős, energetizáló hatása miatt, nem tudunk nyugodtan pihenni tőle. Ezért éjszakára takarjuk le.
 • Ne legyen a hálóban számítógép, sok könyv és a munkánkkal kapcsolatos dolgok, mert ezek elterelik figyelmünket a párkapcsolatunkról.

A hálószoba a regenerálódást, pihenést és felfrissülést szolgálja, és rengeteg utalást ad az ott élő nő egyéniségére is. Amíg a fürdőszoba az anyagi, fizikai szinten történő megvalósulást, vagyis a nő külsejét jelzi, addig a háló megmutatja, mennyire tudja szellemiségében a női nemet képviselni. ( A szingli nők esetében ezért találunk nőiességet sugárzó fürdőt és egy gondolkodásban elférfiasodó, színtelen és szinte kopár, magányos hálót.)

Nos, akkor nézzük, milyen titkokat árul el a Nőről a hálószobája!

 • Az a nő, aki nem veti be naponta az ágyat, különösebb energiát a kapcsolatba se kíván fektetni, a férfi igényeit is figyelmen kívül hagyja. Bár lehet, hogy boldog és jól érzi magát partnerével, de felnézni nem tud rá, behódolni nem akar, férfiasságában nem erősíti őt.
Kép: pixabay
Kép: pixabay
 • A túlzottan nőies, virágmintás, lágy színű háló, olyan nőről árulkodik, aki szeretné a párját „szolgálni”, de ennek eszközeit nehezen találja. Ő az anyáskodó, aggódó és bizalmatlan nő, aki párjának minden lépéséről tudni szeretne, és a magánytól való félelme irányítja.
 • Ott, ahol éppen a lágy formák hiányoznak és a szép színek, egyértelmű, hogy a nő az uralkodó a kapcsolatban. A férfi kedvéért nem hajlandó lemondani elfoglaltságairól,és még az élet ritmusa is az ő kedve szerint folyik.
 • A régies bútorokkal berendezett szoba a nagyanyák értékrendjét követő, hagyományőrző és többnyire konzervatív nőről vall.
Kép: Pixabay
Kép: Pixabay
 • A mai karrierista nők lakásában a leegyszerűsített formák, a praktikus, ám sivár beépített szekrények, egyszerűbb, durvább szövetek a jellemzőek. A lágy, apró kis kiegészítők alig fellelhetők, minden a férfiasságukat és vezető szerepüket hangsúlyozza.
Kép: Pixabay
Kép: Pixabay
 • Milyen szerető vagy? Fürdőszobád elárulja…
  A zuhanyt vagy a fürdőkádat kedveled jobban? Mennyi időt töltesz a fürdőszobádban sminkeléssel? Gondoltad volna, hogy a még a szappantartó is a nemiségedről, szerelmi életedről árulkodik? Hiszed vagy sem, a lakásodnak ez az a helyisége, amely igazán egyedien jellemzi a párkapcsolatodat is.

  A túldíszített, csillogó hálószoba egy színjátékot mutató párkapcsolatról mesél, ahol a kölcsönös tisztelet és tolerancia hiányzik az életükből. Ők azok, akik személyiségükben és érzelmeikben sérültek, nem tudják, hogy merre induljanak és csak az érdekek tartják össze kapcsolatukat.

 • A díszítetlen, kopár, szinte unalmas hálószoba pedig egyértelműen az ellaposodott érzelmekről és kommunikációhiányról árulkodik.

Ha a fentiek valamelyikében magadra ismertél, az nem véletlen. Érdemes egy kicsit takarítgatni, pakolgatni, színezgetni, és pár dolgot lecserélni a hálószobában, hogy aztán minden jobbra forduljon. Változtatni sosem késő…

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 154

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!