>
Facebook hozzászólás

“Nem hallok, mert a párom a fülembe élvezett”

Mindenkinek megvannak a saját szexuális szokásaik. Egyesek a hagyományos, semmi extra szexet kedvelik, mások pedig, szeretnek valami “huncut” dolgot becsempészni a gyönyörbe.

Nem olyan régen, egy lány buli alkalmából sokan elmesélték szexuális élményeiket. Döbbenetesnél-döbbenetes történeteknek voltam fültanúja, és most az egyiket megosztom az olvasókkal.

Barátnőm, Laura arról tartott nekünk előadást, hogy ő mennyire szereti, ha kedvese a fülénél élvez el. Fél órán keresztül ecsetelte, hogy ez számára felér egy orgazmussal, mert teljesen bevadítja, ha a füléhez ér a párja a péniszével. Természetesen nem mi voltunk az elsők, akiknek ezt elmondta, sőt egy barátnőjének tanácsolta is, hogy próbálják ki.

Laura barátnője, Kata a legközelebbi alkalommal meg is beszélte kedvesével, hogy mit csináljon, mikor elakar menni, azonban a fiú nem lett teljesen felvilágosítva…Ugyanis A fiú nem a fül környékét célozta meg, hanem szerencsétlen barátnője hallójáratába sikerült belespriccelnie…

Kata a “vad” éjszaka után hetekig járt fülorvoshoz, mert teljesen bedugult a füle. A legkínosabb természetesen az volt számár, hogy el kellett mondania, hogy mégis hogyan került ennyi “váladék” a fülébe, amin mai napig röhögnek az orvosok…

Ha véletlenül megfordul a fejünkben ilyesmi, előtte szóljunk partnerünknek, hogy merre célozzon…, lehetőleg, ne a szembe, vagy az orrba, illetve a fülbe…!

Forrás: Valóságos

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Nem egy tipikus decemberi hétvége lesz a mostani!

Változékony az idő, esik az eső, néhol szállingózik a hó. A lehűlés megérkezett, de nem lesz tartós: a hétvégére…

Hogyan válassz diétát? – 5 tipp az orvostól

A legtöbben már tudjuk, hogy az egészséges életmódhoz milyen ételeket és italokat kell kerülnünk. Abban sokkal…
1 / 1 509

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!