>
Facebook hozzászólás

Párt keresek! De most azonnal!

Az ünnepek alatt gyakran nagyobb nyomás nehezedik az egyedülállókra mind a család, mind a barátok felől, sokan teszik fel a kérdést a szingliknek, vajon mikor találnak már társra vagy kezdenek neki a keresésének. Az ELITTÁRS 553 fő megkérdezésével készült felméréséből kiderült, hogy az egyedülállók az ilyen típusú nyomás ellenére is pozitívan értékelik a karácsonyt.

Nem gondolják, hogy lejjebb kellene adniuk az elvárásaikból: átlagosan 81 százalék ugyanolyan magas kritériumokkal válogat a partnerjelöltjei között, mint más időszakokban, a férfiaknak 24, a nőknek pedig csak 16 százaléka köt több kompromisszumot a leendő társat illetően az ünnepek miatt.

Kép: Pixabay

Az ünnepek alatt megugrik a társkeresők száma

Sokan a család és a barátok nyomására, de még többen saját elhatározásból vágnak neki annak, hogy az interneten keresztül keressék a társukat, az ünnepek környékén pedig komolyan megugrik a társkereső oldalak látogatottsága.

„Karácsony és az újévi fogadalmak időszakában jelentősen növekszik az ELITTÁRS oldalra regisztráló egyedülállók száma: tavaly a december első három hetében mért adatokhoz viszonyítva közel 65 százalékkal nőtt a regisztrációk száma karácsony és január második hete között – mondta el Miklósy Boglárka, az oldal brand managere. Azonban nem csak az újonnan regisztrálók száma gyarapodik az oldalon, a tagok is aktívabban használják a szolgáltatást: a felmérésben résztvevő férfiak 40 százaléka és a nők 28 százaléka karácsonykor gyakrabban látogat az oldalra és többször kezdeményez, küld mosolyt vagy üzenetet is, mint általában.

A nyomás ellenére pozitív élmény a karácsony

A felmérésből továbbá kiderült, hogy a nők 49 százalékának nagyon fontos a karácsony, már jóval az ünnepek előtt elkezdi a készülődést, feldíszíti otthonát. A férfiak 59 százaléka különösebb előkészületek nélkül várja az ünnepeket, ők azért élvezik ezt az időszakot, mert ilyenkor minden kicsit elcsendesül. A felmérésben résztvevők többsége (89 százalék) összességében pozitívan éli meg a karácsonyt, csak kevesebb, mint 3 százalék tartja kellemetlennek a hónap ezen szakaszát.

Milyen a tökéletes társ? Ez is kiderült végre!
Egy kapcsolatban a tökéletes társ megosztja a problémáit, elég időt tölt párjával és megjelenik a családi ünnepeken is- derült ki egy nemzetközi felmérésből.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Süss fel nap, fényes nap, …

Elkezdődött a december, és ezzel együtt ránk tört a tél is! A markáns front mögött sarkvidéki levegő zúdult be a…

Együnk kevesebb csomagolást!

Élelmiszerekkel kapcsolatba kerülő anyagokból majd fél kilogrammot eszünk – és most nem a…
1 / 1 508

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 148

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!