Facebook hozzászólás

Szenteste egyedül

Egyedül lenni karácsonykor lélekölő, mondják sokan, akiknek már volt benne részük. Persze nem ideális ez az állapot, de ha már így alakult az élet, akkor tehetünk azért, hogy ne ragadjon magával az önsajnálat. Szervezzünk magunknak programot! Bármi jobb annál, mint otthon senyvedni. 

Wellness

Ha elutazol egy wellness szállóba, akkor nemcsak a készülődést úszod meg, főzéstől a favásárlásig, hanem kényeztetheted is magad. Persze ha eddig nem foglaltál nem árt némi szerencse ahhoz, hogy jó szállást találj, de semmi sem lehetetlen. A melegvizes medencék, a szauna és a masszázs éléménnyé varázsolhatja a retteget magányos karácsonyt.

 

forrás: sxc.hu

Mozi

A budapesti Cirko-Gejzírben válogathatsz, hogy milyen filmmel, vígjátékkal vagy épp animációs alkotással, töltenéd az időt. Nem klasszikus karácsonyi elfoglaltság, de egy jó mozi mindenképpen értékessé teszi az estét és találkozhatsz olyanokkal, akik szintén nem ülnek a fa alatt halászlevet szürcsölgetve. A tv műsornál biztosan jobb lesz!

Buli

Határainkon túl sok helyen inkább a mulatozásról szól a karácsony és kevésbé a családi együttlétről. Követheted a külhoni példát. Budapesten több helyen is várják a Szenteste bulizni vágyókat. A Mika Tivadar Mulatóban például este 11-től a Puszi zenekar áll színpadra. A Pop Bárban és a Dob utcában lévő Lámpásban pedig dj-k pörgetik a lemezeket.

Mise

Ha spirituálisabb élményre vágysz, akkor részt vehetsz az ilyenkor hagyományos éjféli misén. Az idén a Belvárosi Ferences Templomban már 11 órától zenés áhítatra várják a híveket, tehát nem kell éjfélig várni, ha ilyen típusú töltekezésre vágysz.

 

Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Erős hidegfront érkezik – fokozódnak a szívpanaszok!

Erős hidegfront érkezik észak felől: a nyár véget ér, és gyenge fagy is kialakulhat. A markáns változások fokozott…

Szédület, mik vannak!

Szédülni lehet az éhségtől, a szerelemtől és a körhintától, de ha tartósan fennáll a stabilitásérzet megváltozása,…
1 / 1 496

PÁRKAPCSOLAT

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!