Facebook hozzászólás

Szexallergiám van!

Bármennyire is hihetetlen, de vannak nők, akik allergiásak a szexre és az ondóra- állapítja meg egy amerikai kutatás.. Mi a megoldás? A gyakori szex?

Hihetetlennek tűnik, de igaz.

" Nagyon ritka jelenség, de előfordul "- mondja David Resnick allergológus, a New Yorki Presbiteriánus Kórház orvosa. A jelenség valójában az ondóra adott allergiás reakció, ami a szakember szerint a nőkben tipikusan az együttlét után 30 perccel alakul ki, és a hüvely illetve a nemi szerv égő, viszkető érzésével jár, de súlyosabb esetben általános tünetek (pl. légszomj) is jelentkezhetnek.

 A Cincinnati Egyetem által korábban elvégzett kutatás szerint a vizsgálatban részt vevő 1073 nőből 130-nál figyelték meg a jelenséget.

Resnick szerint a nők nem minden esetben az ondóra érzékenyek, hanem inkább az abban megjelenő kémiai anyagokra, ami főleg a táplálkozás során kerül a férfi szervezetébe (pl. mogyoró fehérjék), de előfordult már praxisában ondó-penicillin-allergia is.

Resnick megfigyelései szerint az ondó-allergiában szenvedő nőknek az esetek felében más allergiás betegsége is van. A szindróma kezelése más ilyen betegségekhez hasonlóan a szervezet deszenzibilizálásával (az allergiát okozó anyagot alacsony koncentrációban gyakran bejuttatják a szervezetbe) történik.

A kezelés pikantériája, hogy emellett heti háromszor szükség van szexuális együttlétre is – feltehetőleg a férfipartnerek nagy örömére.

Forrás: www.betegszoba.hu

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…

Egy cuki zöld sziget a Szigeten

Igazi zöld kempingben foglalhattak szállást környezettudatos szigetesek.A napelemekkel, újrahasznosított bútorokkal…
1 / 346

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 140

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!