Facebook hozzászólás

ERRŐL NEM KELL SUTTOGNI!

Vágy és élvezet „azon túl” is

Öregedés és menopauza. A masszív változás ideje, ami hatalmas kihatással van a szexuális életre és az életminőségre. De, a változó tested egyben nagyszerű lehetőséget is kínál a szexuális megújuláshoz és felfedezéshez – írja a vagyaim.hu. A kulcs, hogy újratanuld, hogy az „új” tested hogyan reagál a különféle típusú stimulációkra, és hogyan válts ki megfelelő nemi izgalom – vágy – beteljesülés ciklust.

Idősebb nő felkel, Kép: pexels
Idősebb nő felkel, Kép: pexels

A legújabb klinikai szexuális egészségügyi kutatások azt mutatják, hogy a hormonális változások negatív hatásain sok esetben felül lehet kerekedni a hatékony stimuláció és a test megfelelő szexuális reakciójának felfedezésének képességével. Egy nő szexuális reakciója összetett, változatos és nem egyenes irányú folyamat. Számos nőben felkelthető a nemi vágy már csupán a szexuális ingerlés révén is. Amikor az inger vágyat vált ki, a test szexuálisan még inkább reagál. A klitorisz hatékony izgatása növeli a nemi szervek vérellátását, ami hozzájárul az izgalom fokozásához, valamint elősegíti a megfelelő hüvelyi nedvesség elérését is. Ez összességében nagyobb élvezethez, kevesebb hüvelyi fájdalomhoz vezet, és nagyobb eséllyel érhető el az orgazmus.

Mucikám, kicsikém: legyőzte a szerelem az okostelefonokat

Mobil női kézben, Kép: publicdomainpictures
Kép: publicdomainpictures

A magyarok szerint az okostelefonnak fontos szerepe van a szerelem lángra lobbantásában, a válaszadók majd háromnegyede üzenetekkel, 48 százalékuk pedig meghitt hanghívásokkal is udvarol kiszemeltjének – derült ki egy friss, Magyarországon is elvégzett kutatásból. A legtöbb megkérdezett a szeretlek szót küldi leggyakrabban kedvesének, aki általában valamilyen jellegzetes becenéven szerepel a telefonkönyvében.

A hatékony ingerlés túlmutat a klitoriszon, Dr. Prudence Hall, a „Radiant Again and Forever” című könyvében azt írja, hogy 10 perc vagy hosszabb idejű mellbimbó stimuláció elegendő oxitocin termeléssel jár ahhoz, hogy a nő megfelelő szexuális izgalmi állapotba kerüljön, és készen álljon a szexuális együttlétre. Vannak, akiknek önmagában a hüvelyi behatolás vagy a klitorisz közvetlen izgatása is elegendő az orgazmus eléréséhez.

A szexuális életminőség javításához egyértelműen a hatékony stimuláció a kulcs. A menopauzát követően a test teljesen másként fog reagálni, mint az ember 20-as, 30-as éveiben. A stimulációnak valószínűleg intenzívebbé kell válnia, mint korábban ezáltal felfedezheted azt is, hogy a hüvely körüli erogén zónák és a test más részei is eltérő érzékenységgel reagálnak.

(Forrás: vagyaim.hu)

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

A százéves fodrász története

A 102 éves Shitsui Hakoishi nyolcvanöt éve dolgozik fodrászként, és egyelőre nem tervezi, hogy nyugdíjba menne. A japán Idősek napja ünnepe alkalmából a kameráknak mesélte el élettörténetét.
1 / 211

Receptek

OTTHON

Dobd fel a karácsonyt egy fakoronggal!

Mutatunk néhány stílusos tippet, amivel feldíszítheted a lakást már az ünnepek előtt. A cél, hogy használj…

Felszökhet a láz a lakásvásárlási piacon

2020. január 1-jén 27 százalékra emelkedik az újépítésű lakások értékesítését terhelő – jelenleg kedvezményes – 5…
1 / 350

Párkapcsolat

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!