Facebook hozzászólás

4 legjobb receptünk télire, amit most kell elkészítened

A tartósítás sokak számára ismeretlen terep, de érdemes megtanulni az alapokat, és összegyűjtött receptjeink, melyek télen bearanyozzák a napjainkat, egyáltalán nem bonyolultak. A legfontosabb, hogy jó alapanyagból dolgozzunk, és nagyon ügyeljünk a tisztaságra.

Zakuszka, Kép: Kandikó Éva
Kép: Kandikó Éva

Az örmény eredetű zakuszka elkészítése családonként eltér, megmutatjuk, mi hogyan csináljuk. A képre kattintva elérhető a recept.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Csalamádé, Kép: Kandikó Judit
Kép: Kandikó Judit

 

 

Savanyúságot bármikor vehetünk a piacon, de mennyivel jobb érzés a saját magunk által eltettet asztalra tenni! Az alábbi mennyiséggel még kis konyhákban is meg lehet birkózni, de persze többszörözni is lehet az adagot. Receptje a képre kattintva olvasható.

 

 

 

 

 

 

Spagetti szósz, Kép: Kandikó Éva
Kép: Kandikó Éva

 

 

Még a lecsónál is jobb találmány ez a kész spagetti szósz, amit használhatunk tésztára, lasagnéhoz, húsgombóchoz, leveshez. Olyan sokoldalú, hogy már szinte gömb!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lecsó télire, Kép: Kandikó Judit
Kép: Kandikó Judit

 

A klasszikus lecsó, ami sokszor húz ki minket a pácból téli estéken. Elég ráütni néhány tojást, vagy rizst, esetleg tarhonyát főzni mellé, mehet bele egy kis virsli, kolbász, és máris a mennyekben érezhetjük magunkat. Olvasd el, mi hogyan készítjük, kattints a képre!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Levél Édesapámnak

Anonim nyílt levelet közölt a The Guardian egy, az édesapját az idősek otthonába kísérő lány tollából. "Múlt…

Bacilusűző vitaminok az ősz patikájából

Iskola- és óvodakezdés, ködös reggelek, esős, nyirkos napok. Sokaknál ez egyet jelent a náthával, köhögéssel,…
1 / 1 501

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Saláták

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!