Facebook hozzászólás

A kémikus whiskey-s kedvence

Alighanem rövidesen egy kémikus, Chris Fletcher lesz a világ egyik leghíresebb whiskey-jének mestere. … De ezt már megítam! Most jön a meglepetés! Megmutatom a derék kémikus kedvenc receptjét!  

Old Fashioned, Kép: Jack Daniel's
Old Fashioned, Kép: Jack Daniel’s

Chris Fletcher nem más, mint az ötödik mester, Frank Bobo unokája. Legszívesebben kettő vagy három jégkockával issza a whiskey-t, ha néha koktélt készít, akkor Chris Fletcher’s Tennessee Old Fashioned kerül a poharába. Íme, kedvenc receptje:

4 cl Jack Daniel’s Old No. 7 Tennessee whiskey-t egy kis cukorsziruppal elkeverünk, amit egy egész narancs facsart levével és pár csepp bitter sziruppal teszünk még különlegesebbé. A tetejét koktélcseresznyével díszítjük. Ennyi! Egészségünkre! Isteni lesz a nyári forróságok naplementéjében!

Jég nemcsak dupla whiskyvel!
Ínyencek, figyelem: a nyári forróságban sem kell lemondanotok kedvenc skót nedűtökről! Néhány zamatos kiegészítővel a téli esték meghatározó szereplőjéből a nyaralás kedvenc hűsítő italát varázsolhatjuk. Álmos vízparti ejtőzések, a legpörgősebb kerti partik, vagy a teraszon töltött romantikus esték? Bármelyik programot is választod, hű társaid lesznek Szombati Zsolt, a The Famous Grouse magyarországi nagykövetének különleges longdrinkjei!

 

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 142

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!