Facebook hozzászólás

A világ legegyszerűbb gyümölcsfagyija

Ideje van a nyárnak, a focinak és még az epernek, ezért aktuálisan el is készíthetjük a világ legegyszerűbb fagyiját, mindössze 3 összetevőből. A lényege, hogy a friss gyümölcsöt, legyen az bármi, előtte jól le kell fagyasztani.

Azonnal fogyasztható

Hozzávalók:

  • 25 deka fagyasztott gyümölcs
  • 10 deka cukor
  • 1,6 deci tejszín
Elkészítés:
A fagyasztott gyümölcsöt mixer segítségével összekeverjük a cukorral, majd folytonos kevergetéssel hozzáadni a tejszínt. Azonnal fogyasztható, vagy tálalásig a hűtőbe tesszük. Friss gyümölccsel díszíthetjük.
A ribizlis-banános fagyit próbáltad már? No, azt sem ördöngösség elkészíteni!
Sissi híres ibolyafagyiját is elkészítheted!
1867-ben e napon (június 8-án) érkezett Budára Sissi, hogy a Mátyás templomban Ferenc Józseffel együtt megkoronázzák. A szertartásra komponálta Liszt Ferenc koronázási miséjét. Ennek emlékére indította ma útjára a Sissi Alapítvány a Sissi csodálatos világa elnevezésű kulturális projektet.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

CSALÁD

Pénz van? Nyugi van? Hol írjam alá?…

Továbbra is a tisztességes fizetés a legfontosabb egy mai magyar munkavállalónak. Egy friss kutatásból azonban az is kiderült, hogy nőttek az igények. A tudatos munkavállalók…
1 / 138

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!