Facebook hozzászólás

A virsli 3 új ruhája

Hogy ne mindig a főtt virsli kerüljön szilveszter éjjel az asztalra, de a hagyományoktól se távolodjunk el, íme néhány virsli verzió. Persze több tucat emberre egyszerűbb főzni, de ha szűkebb a mulatság, érdemes valami mással előállni.

1. Baconos virsli

Egy virsli – egy szelet szalonna. Minden virslit szépen körbetekerünk, esetleg fogpiszkálóval rögzítjük a bacon szeletet, majd tepsibe fektetjük és mehet a sütőbe. A szalonna megpirul, a virsli megpuhul, remek párost alkotnak. Mustárral, kenyérrel, ahogyan a főtt virslit, fogyaszthatjuk.

2. Leveles hotdog

A készen kapható levelestésztát kinyújtjuk 2 mm vastagra, majd 4-5 cm széles csíkokat vágunk belőle. A virsliket megkenjük mustárral, majd betekerjük a tésztába oly módon, hogy csak a virsli két vége kandikáljon ki a tésztából. tepsibe, majd sütőbe tesszük. Mire a tészta megsül, a virsli is elkészül.

3. Virslisaláta

Minden 2 pár virslihez számoljunk egy fej vöröshagymát. A virslit főzzük meg, a hagymát karikázzuk nagyon vékonyra és sózzuk be. Készítsünk ecetes saláta levet (ecet, cukor, víz) ebbe kerülnek a hagyma és a virsli karikák. Állnia kell legalább egy napot a hűtőben.

Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Luxusvillák saját gáttal a Rómain

Nemsokára elkészül Budapest első minimál stílusú prémium villa-parkja a Római-parton, csupán pár méterre a Dunától!…

Öt tipp, amire nagyon figyelj, ha új növényt veszel!

Itt a tavasz és sokan ilyenkor új növényeket szereznek be a kertjükbe. Az eladónál gyönyörűnek tűnő virágok azonban…
1 / 346

CSALÁD

Esküvői etikett: mit illik és mit nem vendégként?

Esküvőre vagy hivatalos, de nem tudod, hogyan készülj fel a nagy eseményre? Már attól álmatlanul forgolódsz, ha eszedbe jut a nyári esküvőszezon, hogy mit is adj nászajándékba az…
1 / 138

HÍREK

1 / 1 136

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!