>
Facebook hozzászólás

Alkoholmentes frissítők, koktélok szilveszterre is

Télen-nyáron jól esik az alkoholmentes frissítő. Szilveszterkor azok is fogyaszthatnak koktélt, akik nem szeretnének szeszt magukhoz venni, de a koktélozás élményétől sem akarják megfosztani magukat.

Alkoholmentes italok, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Mangóital

Hozzávalók (poharanként): 1/2 érett mangó felkockázva, 3 érett sárgabarack, 15 cl mangónektár, 9 cl sárgabaracklé, 6 cl sima joghurt, jég, 1 szelet mangó.

Az alapanyagokat összeturmixoljuk, majd átöntjük a néhány kocka jéggel megtöltött pohárba. A vékony szelet mangóval díszítve kínáljuk.

Paradicsomkoktél

Hozzávalók (4 adag): 45 deka kimagozott, hámozott paradicsom, konzerv is tökéletes a célra, 2 kockára vágott zellerszár, egy apróra vágott gyöngyhagyma, egy öntet Tabasco-szósz, csipetnyi őrölt koriander, só és őrölt bors, szénsav nélküli ásványvíz a hígításhoz, jégkocka. Az alapanyagokat turmixban sima péppé dolgozzuk, majd szitán átnyomkodjuk a kínáló kancsóba. Végül ásványvízzel hígítva, jégkockával hűtve tálaljuk.

Gyümölcsös sárgarépás koktél

Hozzávalók( 4 adag): 1/2 liter frissen facsart sárgarépalé, 1/2 liter ananászlé, 1 karikára vágott érett banán, csipetnyi szerecsendió, 1/2 liter jégkása. A hozzávalókat összeturmixoljuk, a jégkásával lehűtjük, majd a kancsó szélét répa-, banán- és ananászszeletekkel díszítjük.

Alkoholmentesen is finomat!
Még több alkoholmentes ital ajánlatunkat itt olvashatod, és mondhatom, érdemes végigböngészni a recepteket, bomba jók!

 

https://www.eletforma.hu/kitchen-aid

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Cukorbetegen karácsonykor – mire figyeljünk?

Karácsonykor egymást érik a rokonlátogatások, ahol általában ínycsiklandó ételektől roskadozó asztalokkal találjuk…

Nem egy tipikus decemberi hétvége lesz a mostani!

Változékony az idő, esik az eső, néhol szállingózik a hó. A lehűlés megérkezett, de nem lesz tartós: a hétvégére…
1 / 1 509

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 149

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!