Facebook hozzászólás

Alkoholmentes frissítők, koktélok szilveszterre is

Télen-nyáron jól esik az alkoholmentes frissítő. Szilveszterkor azok is fogyaszthatnak koktélt, akik nem szeretnének szeszt magukhoz venni, de a koktélozás élményétől sem akarják megfosztani magukat.

Alkoholmentes italok, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Mangóital

Hozzávalók (poharanként): 1/2 érett mangó felkockázva, 3 érett sárgabarack, 15 cl mangónektár, 9 cl sárgabaracklé, 6 cl sima joghurt, jég, 1 szelet mangó.

Az alapanyagokat összeturmixoljuk, majd átöntjük a néhány kocka jéggel megtöltött pohárba. A vékony szelet mangóval díszítve kínáljuk.

Paradicsomkoktél

Hozzávalók (4 adag): 45 deka kimagozott, hámozott paradicsom, konzerv is tökéletes a célra, 2 kockára vágott zellerszár, egy apróra vágott gyöngyhagyma, egy öntet Tabasco-szósz, csipetnyi őrölt koriander, só és őrölt bors, szénsav nélküli ásványvíz a hígításhoz, jégkocka. Az alapanyagokat turmixban sima péppé dolgozzuk, majd szitán átnyomkodjuk a kínáló kancsóba. Végül ásványvízzel hígítva, jégkockával hűtve tálaljuk.

Gyümölcsös sárgarépás koktél

Hozzávalók( 4 adag): 1/2 liter frissen facsart sárgarépalé, 1/2 liter ananászlé, 1 karikára vágott érett banán, csipetnyi szerecsendió, 1/2 liter jégkása. A hozzávalókat összeturmixoljuk, a jégkásával lehűtjük, majd a kancsó szélét répa-, banán- és ananászszeletekkel díszítjük.

Alkoholmentesen is finomat!
Még több alkoholmentes ital ajánlatunkat itt olvashatod, és mondhatom, érdemes végigböngészni a recepteket, bomba jók!

 

https://www.eletforma.hu/kitchen-aid

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

HÍREK

1 / 1 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!