Facebook hozzászólás
2 039

Almás édeskömény saláta

Ízgazdag, üde, friss, ropogós, egészséges! Kell ennél több, ha egy salátáról beszélünk? 

Édeskömény, Kép: pixabay.com
Kép: pixabay.com

Hozzávalók:
2 édeskömény gumó
2 db szárzeller
1 db zöldalma
fél citrom leve
extra szűz olívaolaj

bors

Elkészítés:
Éles késsel szeleteljük fel nagyon vékonyra az édesköményt, majd tegyük egy nagy salátás tálba. A zellerről húzzuk le a szálkás héjat, vágjuk azt is vékony szeletekre, tegyünk ugyanígy az almával. Keverjük össze a hozzávalókat, öntsük le a citromlével, adjunk hozzá ízlés szerint olíva olajat, sózzuk, borsozzuk, és keverjük át alaposan a salátát. Hűtőszekrényben érleljük néhány órán át.

Milyen édes! Csak nem kömény?
Hevenyészett közvélemény-kutatásunk szerint a háziasszonyok nagy része egyáltalán nem ismeri az édesköményt, jó néhányan egyáltalán nem is találkoztak még vele a boltokban. Néhányan látták már, de sosem próbálták, elvétve találni a merítési mintában egy-két olyan alanyt, aki már kipróbálta. Olyannal sajnos nem találkoztunk, aki rendszeresen használná.


Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!