Facebook hozzászólás
724

Almás pulykafasírt – tojás nélkül

Diétázók, fogyókúrázók kedvence lesz ez a különleges almás fasírt. Az összetevők némi változtatásával, gluténérzékenyek is fogyaszthatják.

Kép: dietaenigyszeretlek-hu.webnode.hu

Hozzávalók:

  • 50 deka alacsony zsírtartalmú darált hús (pulykahús)
  • 1 nagyobb alma
  • bors
  • fasírt fűszerpor
  • fokhagymapor
  • petrezselyem
  • 3 evőkanál lenmagliszt
  • 2-3 evőkanál zabkorpa vagy apró szemű zabpehely
    (gluténérzékenyek használjanak több lenmaglisztet, vagy esetleg szezámlisztet)
Elkészítés:
Az almát lereszeljük, majd a többi hozzávalóval összedolgozzuk. Golyókat formálunk belőle, majd 180 fokon megsütjük.
Tipp: Ajánljuk a szilikonos muffin sütőformát, nemcsak sütemény, pogácsa, hanem fasírt készítésére is kifejezetten praktikus.

 

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!