>
Facebook hozzászólás

Amikor a máj találkozik az almával

Az alma a legnagyszerűbb gyümölcs: ízletes, zamatos és szinte minden bajra jó. Ráadásul télire is elrakható, a máj pedig bőséges D- vitaminforrás és elkészítése egyszerű, gyors és igen változatosan süthetjük. Receptjeink alapján süssünk-főzzünk finomakat. A siker nem marad el.

Az alma a legnagyszerűbb gyümölcs – Kép: Pixabay

Hozzávalók:

60 dkg sertésmáj, 2 dl olaj,

2 dkg liszt, bors,

1 dkg fűszerpaprika, 40 dkg alma,

őrölt fahéj, 5 dkg vaj, 5 dkg cukor,

1 dl félszáraz fehérbor.

Elkészítése:

A felszeletelt májat megborsozzuk és paprikás lisztbe forgatjuk. Kevés forró olajon mindkét oldalát pirosra sütjük, majd a szeleteket félretesszük.

Teflonedényben a felolvasztott vajon cukrot pirítunk, rárakjuk a megmosott és cikkekre vágott almát. Megszórjuk őrölt fahéjjal, és két perc sütés után felengedjük a fehérborral. Vigyázzunk, hogy az alma ropogósra sült maradjon. Bő olajban sült szalmahagymát és burgonyapürét adhatunk hozzá.

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Élet fiatalkori demenciával

Az 53 éves Carolnál három évvel ezelőtt állapították meg a fiatalkori demenciát. Tizenöt éve él férjével, Malcolmmal boldog házasságban. Megmutatjuk, hogyan, mert nem ők az egyedüliek, akik ilyen…
1 / 212

CSALÁD

Sümi, a kisfiú, aki múzsa lett

Kisgyerek kis gond, nagy gyerek nagy gond… De valóban így van? Nem igazán. Minden bölcsis és ovis életében gyorsan eljönnek azok a pillanatok, amikor muszáj saját magának…
1 / 140

HÍREK

1 / 1 164

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!