Facebook hozzászólás
1 648

Baconbe tekert csirkemáj aszalt szilvával

Ideális vendégváró étel, mert jóval a vendégek érkezése előtt elkészíthető, elég akkor sütni, ha megérkeztek. Hidegen is, melegen is kitűnő. Adhatunk mellé salátákat, rizst, burgonyát, ahogy szeretnénk.

Baconbe tekert csirkemáj aszalt szilvával, Kép: Fodor Emese
Kép: Fodor Emese

Hozzávalók:

50 dkg csirkemáj szív nélkül

60 dkg bacon

20 db  aszalt szilva

Elkészítés:

A csirkemájakat kettévágom, az ereket eltávolítom róla, majd mindegyik darabot úgy tekerem egy szelet baconbe, hogy melléfogok egy darab mag nélküli aszalt szilvát is. Fogvájóval rögzítem a szalonnát, majd egy kiolajozott tepsibe ültetem a máj darabokat, és 170 fokra előmelegített sütőben szépen kisütöm.

 

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!