Facebook hozzászólás
289

Bangó Margit is idejár!

Nincs olyan kerti parti nálunk, amiről ne maradna meg egy-két dolog másnapra! És valljuk meg, másnap nekünk is másnap van, és nincs nagy kedvünk a főzőcskézéshez – pláne ilyen nagy melegben! Na, itt az én trükköm, ami persze nem korszakalkotó, de családod elégedett lesz vele, és egy kis pihi neked! Mert megérdemled!…

Másnapos falatok

Kényelmes grillezők eleve úgy indulnak neki a kerti partiknak, hogy készen megveszik a szükséges alapanyagokat, és amikor eljön a pillanat, látványosan már sütik is!… Na, ez nálunk sosincs így! (Lehet, hogy nem vagyunk elég kényelmesek?)  Az viszont biztos, hogy a saját, kispesti hentesemtől mindig veszek pár grillkolbászkát – csak úgy, választékbővítésnek is! Kapni náluk csemege és csípős példányt! Egyszerűen remek! „Gasztrokémeim” jelentették, hogy az általam is nagyon-nagyon tisztelt és szeretett Bangó Margit is idejár vásárolni! Máshol is kapsz hasonlót, de az mégiscsak más, ha érzed, hogy ez neked készült! És én, illetve a vendégeim is mindig ezt érzik!

Receptem másnapra!

Szóval, a buli után megmaradt kis kolbászkákat még akkor este borítsd le egy tányérral, majd tedd a hűtőbe saját zsírjával. Ez fontos, hogy ne száradjon ki! Újrasütni már nem kell, ezért másnap elég a mikróban megmelegíteni! Készíts hozzá egy kis „kísérőt”, mondjuk újkrumplit, ami még frissebbé teszi a történtet a rászórt, apróra vágott petrezselyemmel! Kínáld a megmaradt salátákkal, például a képen is látható kovászos uborkával! Nagyon gyorsan elkészül, felséges lesz, más ebéd már nem is kell, és Te nyugodtan pihenhetsz tovább egy uborkapakolással az arcodon! Meglátod, rövidesen friss lesz a világ!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!