Facebook hozzászólás
1 453

Borjú tatár, karalábé carpaccio, salsa verde

Különleges nyers ételnek számít a tatárbifsztek. Akár hihető, akár nem, ezen is lehet egyet csavarni! Itt egy új recept Észak-Magyarországról, a mádi borvidékről!

A borjúszüzet késsel apróra daraboljuk, olívaolajjal, kezeletlen lime héjával és levével, chilipaprika húsával, frissen őrölt sóval és borssal ízesítjük.

Tálaláskor a tányér közepére helyezett karalábé carpaccióra helyezzük az ízesített, megformázott húst. A salsa verdét a carpaccio köré kanalazzuk, a borjútatár tetejére sous-vide-olt jércetojást teszünk, és a tányért levélsalátákkal és hosszúborssal ízesített eperdarabokkal díszítjük.

Borjú tatár Mádról, Kép: Gusteau

Horváth Gábor, a mádi Gusteau Kulináris Élményműhely séfje ajánlja figyelmükbe!

Forrás: Gusteau



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!