Facebook hozzászólás
374

Bosnyák tökös

Attól tökös, hogy tökféle az alapanyaga, és attól bosnyák, hogy onnan jött a recept. Egyébként minden más összetevője jól ismert, valamitől mégis különleges. Percek alatt elkészül!

Tökös  egytál, az már biztos!
Tökös egytál, az már biztos!

Hozzávalók:


1 kisebb tök, vagy 2 cukkini
1/2 l tarhó vagy joghurt
3 evőkanál búza liszt
3 evőkanál kukoricaliszt
1 csomag sütőpor
2 darab tojás
2 kanál olaj

Elkészítés:

A tököt meghámozzuk, felkockázzuk, megsózzuk. Közben a tojásokat kikeverjük a joghurttal , olajjal a kétféle liszttel, sütőporral. A masszához hozzáadjuk a lecsöpögtetett tököt, Kiolajozott tepsit előmelegítjük 2oo fokon (azért, hogy a megsült tökös ne ragadjon az oldalához) Beleöntjük a masszát, és 2oo fokon kb 3o percig, majd még 25o fokon 1o percig készre sütjük.
cukkini2
Ha esetleg maradt még a cukkiniból, forgasd meg ebben a különleges panírban! Mutatjuk mi kell hozzá!

 



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

ÉLET-MÓD

Milyen vászonképet adjak ajándékba?

Születésnapok, névnapok, diplomaosztók, karácsony vagy évforduló – ha egyedi ajándékkal szeretnél kedveskedni…

Penész megszüntetése páramentesítővel

Amikor légszennyezettségről beszélünk, elsősorban a kipufogógázra, az üvegházhatású szennyező anyagokra, a füstölgő…
1 / 3 453

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!