Facebook hozzászólás

Cukkini tócsni

Egész nyáron tarthatunk otthon cukkinit, hétről hétre olcsóbb lesz, mígnem eljön a pillanat, amikor már szabadföldit is olcsón kapunk. Leves, főzelék, köret, de akár sütemény is készülhet belőle.

Cukkini tócsni, Kép: Kandikó Judit
Kép: Kandikó Judit

Hozzávalók:

2 cukkini
1 tojás
4 púpos ek tk tönkölyliszt
2 ek túró

bors
ha szükséges, egy kevés zsemlemorzsa

Elkészítés:
A cukkinit durva reszelőn leszereljük, összekeverjük a felsorolt alapanyagokkal, és sütőpapírral bélelt tepsire halmokat rakunk belőle. 200 fokon 30 percig sütjük.

Cukkini főzelék életmódváltóknak
Cukorbetegek diétájába remekül illeszthető akár ebédre, akár vacsorára ez a percek alatt elkészülő étel, de szívből ajánlom azoknak is, akik “csak” odafigyelnek az étkezésükre.
Facebook hozzászólás

Hozzászólás zárolva.

OTTHON

Hová szedjük a sátorfánkat?

Budapest környékén számos apró, vagy nem is olyan apró település várja a fővároshoz kötődőket, akik valamilyen…

Készülj az őszre, kedvesem!

Rövidesen tényleg beköszöntenek a komolyabb hidegek, egyes előrejelzések szerint már a héten fagyok is jöhetnek…
1 / 347

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 145

HÍREK

1 / 1 146

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!