Facebook hozzászólás

ÍNYENCEKNEK

Édesburgonyás szárzeller krémleves fürjtojással

Erőt, energiát adó, vitaminokkal teli melengető leves. Elkészíteni olyan egyszerű, hogy még azok is nekiállhatnak, akik nem gyakorlott háziasszonyok. Gyorsan kész, nagyon aromás, simogatóan selymes.

Szárzellerkrém fürjtojással, Kép: Pammer Lívia
Szárzellerkrém fürjtojással, Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A szárzeller felét kockákra vágtam. Egy nagy méretű édesburgonyát megfeleztem, megpucoltam és kockáztam. A vöröshagyma felét apróra kockáztam. Az összes zöldséget egyszerre lábasba tettem, felöntöttem meleg vízzel, sóztam, borssal meghintettem és puhára főztem. Mikor minden alkotóeleme puhára főtt, kézi turmixszal pürésítettem, átforraltam. A fürjtojásokat keményre főztem, megpucoltam, majd kettévágva a leveshez kínáltam. Ugye, milyen egyszerű krémlevest főztem – kérdezi Pammer Lívia?

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

OTTHON

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…
1 / 346

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!