Facebook hozzászólás

ÍNYENCEKNEK

Édesburgonyás szárzeller krémleves fürjtojással

Erőt, energiát adó, vitaminokkal teli melengető leves. Elkészíteni olyan egyszerű, hogy még azok is nekiállhatnak, akik nem gyakorlott háziasszonyok. Gyorsan kész, nagyon aromás, simogatóan selymes.

Szárzellerkrém fürjtojással, Kép: Pammer Lívia
Szárzellerkrém fürjtojással, Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A szárzeller felét kockákra vágtam. Egy nagy méretű édesburgonyát megfeleztem, megpucoltam és kockáztam. A vöröshagyma felét apróra kockáztam. Az összes zöldséget egyszerre lábasba tettem, felöntöttem meleg vízzel, sóztam, borssal meghintettem és puhára főztem. Mikor minden alkotóeleme puhára főtt, kézi turmixszal pürésítettem, átforraltam. A fürjtojásokat keményre főztem, megpucoltam, majd kettévágva a leveshez kínáltam. Ugye, milyen egyszerű krémlevest főztem – kérdezi Pammer Lívia?

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

Receptek

HÍREK

1 / 1 153

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!