Facebook hozzászólás

ÍNYENCEKNEK

Édesburgonyás szárzeller krémleves fürjtojással

Erőt, energiát adó, vitaminokkal teli melengető leves. Elkészíteni olyan egyszerű, hogy még azok is nekiállhatnak, akik nem gyakorlott háziasszonyok. Gyorsan kész, nagyon aromás, simogatóan selymes.

Szárzellerkrém fürjtojással, Kép: Pammer Lívia
Szárzellerkrém fürjtojással, Kép: Pammer Lívia

Hozzávalók:

Elkészítés:

A szárzeller felét kockákra vágtam. Egy nagy méretű édesburgonyát megfeleztem, megpucoltam és kockáztam. A vöröshagyma felét apróra kockáztam. Az összes zöldséget egyszerre lábasba tettem, felöntöttem meleg vízzel, sóztam, borssal meghintettem és puhára főztem. Mikor minden alkotóeleme puhára főtt, kézi turmixszal pürésítettem, átforraltam. A fürjtojásokat keményre főztem, megpucoltam, majd kettévágva a leveshez kínáltam. Ugye, milyen egyszerű krémlevest főztem – kérdezi Pammer Lívia?

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Fullasztó napok váltják fel a hőhullámot!

Heves viharok vetettek véget az idén szokatlanul korán jött hőhullámnak vasárnaptól. A forró napok alatt három…

Ki fogunk tikkadni ettől a hőhullámtól!

Egész héten nem lesz vége a már lassan egy hete tartó kánikulának, sőt! A nagy meleg a hétvégéig kissé még…
1 / 1 485

PÁRKAPCSOLAT

Így add bele a szíved!

Bár a piros szín és a szív évszázadok, ha nem évezredek óta, a szerelem jelképe, párunk egy doboz szív alakú bonbon láttán bizony elgondolkodhat: hol marad mindebből a gesztus és a kreativitás? Vannak…
1 / 210

Receptek

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!