Facebook hozzászólás

Édesem! Úgy imádom, amikor roppansz!

Ostya nélkül nem fagyi a fagyi! Kevesen tudják azonban, hogy ezt az elmaradhatatlan kelléket magunk is el tudjuk készíteni! Nem nagy tudomány, de a kerti partit nélküle megkoronázni nem lehet! Ugorjunk neki! 

Fagyi tölcsérrel, Kép: pixabay
Fagyi tölcsérrel, Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Keverd össze jó alaposan a lisztet a tej felével, majd jöhet hozzá a többi alkatrész. A legvégén add hozzá a maradék tejet,

Tipp!
Ebben az a jó, hogy előre el tudod készíteni, és nem akkor kell velei bíbelődni, amikor már asztalnál ülnek a vendégek!

és habverővel erőteljesen keverd össze. Vedd elő az ostyasütőt, finoman olajozd ki, majd egy kb. egy teáskanálnyit tegyél rá a masszából. Csukd le a fedelét, és mire ötig számolsz, kész is. Ha nemcsak bele akarod szúrni a fagyiba, hanem mondjuk a gyerekeknek külön tölcséres fagyit szeretnél készíteni, akkor frissen, még melegen tekerd fel egy fakanál végének segítségével! Lesz nagy öröm! Vidám partit!

Sütiben ölt testet a fagyi
Izgalmas újdonságokkal vár a Damniczki Budapest – cukrász manufaktúrában. A műhely a nyitás óta eltelt két évben megmutatta, hogy fagylalt, sütemény és kávé terén nem ismer kompromisszumokat, a legjobbat kívánja adni a vendégeinek.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Agresszívvá válhat-e a gyerekem, ha megtanulja megvédeni magát?

Üt, csíp, rúg, harap, sikít, kiabál - ki ne találkozott volna már olyan gyermekkel, akiből szabályosan előtör az agresszivitás a közösségben. Annak ellenére, hogy a…
1 / 136

HÍREK

1 / 1 127

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!