Facebook hozzászólás
1 220

Egyszerű avokádókrém

Az avokádó fantasztikus zöldség, tulajdonképpen önmagában, natúron is nagyon finom, ám egy kevés ízesítéssel villámgyorsan különleges mártogatóst, kínálót készíthetünk belőle. Akkor is jó, ha csak egy kis különlegességre vágyunk, de remek és egyszerű megoldás lehet egy váratlan vendég betoppanása esetén is.

Kép: Életforma/Fényes Gábor

Hozzávalók
● 1 citrom leve
● 2 avokádó
● 1 kis doboz joghurt
● fokhagyma
● só, bors
Elkészítése
Az avokádót hosszában kettévágjuk, a magját kivesszük belőle, majd a héjából kikanalazzuk a húsát. A fokhagymát apróra vágjuk, majd egy tálban hozzáadjuk az avokádóhoz, összedolgozzuk még a joghurttal és a citromlével, ízlés szerint sózom, borsozom.

Életforma-tippek

Nem csak elkészíteni, tálalni  is egyszerű az avokádókrémet, tulajdonképpen bármilyen tálka megteszi. Most a sokféle lehetőségből egyet ajánlunk, egy kerámiatálat, de ilyen keverőtálat többféle színben és méretben is találhatsz az Életforma Shopban. Persze ilyenkor, az ünnepek közeledtével érdemes alaposabban is körülnézni, biztosan találsz sokféle ötletet!

További Életforma-receptek itt!


A receptekhez szükséges alapanyagok akciós árai

a Mindenár.hu

rendszeresen frissülő oldalán!
Áruházválasztóval!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

PÉLDA-KÉP

1 / 258

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!