>
Facebook hozzászólás

Egyszerű tojásos spárga

No, ha rájöttél, hogy itt a fogyókúra ideje, akkor lépj egészségesen! Az egyik legjobb segítőd a spárga. Szinte egyetlen kalória nincs benne, de a rostjai isteniek, és nagyon egészséges akár köretként, akár egytálételként szervírozzuk! És még guszta is! Már árulják a nagyobb bevásárlóközpontokban is.   

Spárga, Kép: pixabay
Spárga, Kép: pixabay

Hozzávalók:

Elkészítés:

Megmossuk, meghámozzuk, cérnával összekötve sós vízben puhára pároljuk a spárgát. Jénait kivajazunk, abba tesszük a főtt zöldséget, a maradék vajat közé rakjuk. Jól felverjük a tojásokat, az egészre ráöntjük, majd rászórjuk a reszelt sajtot. Előmelegített, közepes lángú sütőben sütjük, míg a sajt szépen meg nem sül a tetején.

Spárga brüsszeli módra
A tavasszal szezonális spárgának számos jó tulajdonsága van. A szénhidrát- és zsírtartalma elhanyagolható, annál fontosabb azonban a benne található rostok, vitaminok és ásványi anyagok mennyisége. Kandikó Éva hozta a receptet.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Szokásaink rabjai vagyunk

Vagy a saját tapasztalat vagy a gyógyszerész véleménye az első, amikor megfázásra, influenzára veszünk valamilyn…

Mit tegyek, ha rájövök, hogy demenciám van?

Jelentős változásokat hoz a te és szeretteid életében az Alzheimer-kór korai stádiuma (vagy enyhe Alzheimer-kór).…
1 / 1 508

Receptek

CSALÁD

Az állatoknak is van lelkük!

- Az állatoknak is van lelkük, szellemük – vallja Dr. Németh József állatorvos. A Patadoki néven is ismert homeopata orvos a megelőzésben hisz, ennek ellenére sok olyan állat…
1 / 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!