Facebook hozzászólás

Élettel teli fürjtojáskrém

Csökkenti a magas vérnyomást, jó a cukorbetegségre, a vérszegénységre, a gyomorfekélyre, az érelmeszesedésre, a migrénes fejfájásra, a szívinfarktus utáni kezelésre is. Ez nem más, mint a fürjtojás. Sokan luxusnak tartják, pedig jótékony hatása – a mellékelt felsorolás láttán is – tagadhatatlan. A legjobb, ha nyersen esszük, de keményre főve is kifjeti nagyszerű hatását. Arra azonban figyelni kell, hogy 15 percnél tovább soha ne főzzük, mert a benne lévő vitaminok teljesen elbomlanak!   

Fürjtojás, Kép: pixabay
Fürjtojás, Kép: pixabay

Hozzávalók:

  • 15 db fürjtojás
  • 1 tk margarin
  • 2 csipet só
  • 1csipet bors
  • 1 kk mustár
  • 1 szál újhagyma

Elkészítés:

Fűzd keményre a tojásokat, de vigyázz, 15 perc után lebomlanak benne a jótékony vitaminok! Pucold meg, villával törd szét. Az újhagymának ezúttal csak a fehér részét használd, és azt vágd nagyon apró darabokra. Dobd a tojáshoz, és add hozzá a többi “alkatrészt” is. Keverd össze, bagettre vagy pirítósra lenve tálald! Isteni! Jó étvágyat!

Könnyű fácánleves fürjtojással Józsi barátomtól
Józsi barátom – okkal – nagyon vigyáz a cukrára. Ezért szeretem náluk az ünnepi menüket, mert mindig valami “karcsúsító” költeménnyel készülnek. Legutóbb fácánból főtt leves volt az ebéd fénypontja! A fácán, a galamb, a gyöngytyúk levese egyszerűen gyógyszer a betegeknek is!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 144

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!