Facebook hozzászólás
220

Farkas barátom férfias salátája

Farkas barátom nem a konyhaművészetéről híres, de nagyszerűen tud segíteni a konyhában, ha akar. Ezt a salátát például ő találta ki, rakta össze, és meg kell mondanom, önálló fogásnak is egészen remek – mondjuk egy pirítóssal. Nekünk szarvassülthöz kínálta! (A sült már nem az ő keze munkáját dicsérte, de erről majd később!)

Hozzávalók:

Céklás, tejfölös, kaviáros előétel, Kép: László Márta
Kép: László Márta
  • kész céklasaláta
  • tejföl
  • petrezselyem
  • apróra vágott, pirított dió
  • kaviár

Elkészítés:

Végy elő annyi tányért, ahányan lesztek, és a képen látható módon rendezd el szépen az alapanyagokat. Alulra a céklaszeleteket, rá egy kanál tejfelt. Annak tetejébe egy kávéskanál kaviárt. Szórd meg a pirított dióval, majd apróra vágott petrezselyemmel. Jó étvágyat!

Mutatok egy jó kis szendvicskrémet is vacsorára!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!