Facebook hozzászólás

Finom csirke mártással

Csirkecombból könnyen és gyorsan készíthetünk laktató vacsorát. Ehhez az ételhez sem kell a húson, egy kevés újhagymán, tejszínen kívül semmi különleges hozzávaló. Gayer Taubert Szilviától kaptuk a leírást.

Finom csirke mártással, Kép: Gayer Taubert Szilvia
Kép: Gayer Taubert Szilvia

Hozzávalók:
0,5 kg csirkecomb filé
2 doboz főzőtejszín
1 ek dijoni mustár
2 szál újhagyma
snidling
petrezselyem

bors
2 evőkanál olaj
egy kevés liszt

Elkészítés:
A combokat sózom, borsozom, és lisztbe forgatva egy kevés olajon elősütöm. A serpenyőbe a felkarikázott újhagymát kicsit megpirítom, majd felöntöm a tejszínnel és hozzáadom a mustárt, snidlinget és petrezselymet, és az ízlés szerinti fűszereket. Összeforralom, majd beleteszem a elősütött combokat, és takarék lángon fedő alatt 10-15 percet hagyom (néha megrázogatom), hogy összefőjenek az ízek.

Tárkonyos, boros csirke
A tárkony jellegzetes íze kiválóan passzol a csirkehúshoz, próbálják ki bátran!

https://www.eletforma.hu/kitchen-aid

Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 143

HÍREK

1 / 1 140

Sztárszakácsaink

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!