Facebook hozzászólás
258

Friss málna mentás tejszínhabbal, ostyában tálalva

Igazi frissítő finomság, amelyet most, a málnaszezon közepén mindenképpen érdemes elkészíteni!

Hozzávalók:

1 doboz málna
1 doboz tejszín
1 csomag menta

Az ostyához:
12 deka porcukor
4 deka vaj
4 deka liszt
2 tojásfehérje.

Az ostyához a hozzávalókat összekeverjük, és vékonyan egy zsírpapírra kenjük. 230 Celsius-fokon 4-5 percig sütjük, míg a széle picit meg nem barnul. A papírról lehúzva még melegen kosárkát formálunk belőle (ha kihűl, törékennyé válik!)

A málnát elrendezzük benne. A tejszínt a málna felével és a mentával összetörjük, és a friss málna mellett tálaljuk. Porcukorral díszítjük.



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

KUL-TOUR

1 / 158

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!