Facebook hozzászólás
1 171

Gombás csirkemell – így még a tepsi sem látta

Az összetevők, mint a gomba, csirkemell és sajt már többféle variációban találkozott. De talán még így sosem, hogy még a sütő is önfeledten örült volna neki. A család tagjairól nem is beszélve. Egyszerűen nagyszerű vacsoraötlet!

Már a látványa is gusztusos

Hozzávalók:

  • 50 deka csirkemell
  • 25 deka gomba
  • 2 deci tejföl
  • 15 deka gouda sajt
  • 3 tojás
  • 3 gerezd fokhagyma

Elkészítés:
A felkockázott, és befűszerezett (só,bors) csirkemelleket olíva olajon megpirítjuk, majd hozzáadjuk a feldarabolt gombát, fokhagymát. Ezekkel tovább pirítjuk, majd hőálló edénybe (vagy kisebb tepsibe) öntjük. A tejföllel kikeverjük a tojásokat, és meglocsoljuk vele a gombás csirkemasszát, végül a reszelt gouda sajttal megszórjuk és 18o fokon kb 2o percig sütőben aranysárgára sütjük.

A gombával a brokkoli is jóban van! Ez az egytál étel a zöldségimádók kedvence lesz!



Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

GASZTRO

STÍLUS

1 / 630

GASZTRO

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!