Facebook hozzászólás

Gombás-vörösboros pulykaragu pennével

Azért is jó a pulykahús, mert viszonylag semleges íze miatt remekül feldobja a társalapanyagat. Itt van például ez a gyors, kicsit olaszos, kicsit alföldi ízvilágú tésztarecept, amit Dosso Gabitól kaptunk! Máris bearanyozta a napunkat! Uraim, Önök is bátran felkötheti a kötényt, mert minden próba nélkül ez menni fog! 

Vörösboros pulykaragu, Kép: Gallicoop
Kép: Gallicoop

Hozzávalók 4 éhes szájhoz:

Elkészítés:

A hagymát felaprítjuk. A húst falatnyi kockára vágjuk. A gombát felszeleteljük. Egy nagyobb serpenyőbe kevés olajon megpirítjuk a hagymát, majd rádobjuk a húst, fehéredésig sütjük minden oldalát. Sóval, borssal ízesítjük. Hozzáadjuk a gombát, együtt sütjük pár percig, majd felöntjük a vörösborral. Babérlevéllel és petrezselyemmel megszórjuk, félig lefedve puhára főzzük a húst. A tésztát a csomagoláson feltüntetettek szerint megfőzzük, lecsepegtetjük, majd a húshoz keverjük, és azonnal tálaljuk! Jó étvágyat!

Angry birds szendvics
Kreatív anyukák előre! Pár ötlet, és fantasztikus szendvicseket készíthetsz a gyerekeknek uzsonnára! Az se baj, ha a deszkáról kedvenc mesefigurája bandzsít rá! Ezt még én is bekapnám azonnal!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

Receptek

CSALÁD

Felelőtlen szülő lennék? Most kiderül!

Aggódik gyermekei online-biztonsága miatt a szülők 84%-a világszerte, mégis a csemeték egész gyermekkora alatt átlagban mindössze 46 percet fordítanak arra, hogy az online…
1 / 140

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 147

Tészták

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!