Facebook hozzászólás

Gondolj a télre, főzz zakuszkát!

A zakuszkát általában padlizsánból, pritaminpaprikából, hagymából, paradicsomból főzik, de sok helyen  babbal, tökkel, cukkinivel, esetleg répával vagy épp gombával gazdagítva teszik el télire. Ezerféle változata van ennek az Örményországból származó ételnek, amit egész télen kóstolgathatunk egy-egy szelet friss kenyérrel.

Készítette: husimado-eger.blog.hu

Hozzávalók:
4 kg padlizsán
2 kg kápia vagy kaliforniai paprika
2 kg paradicsom
2 kg répa
1 fej fokhagyma
2 kg vöröshagyma
babérlevél
só és bors
olaj

Az elkészítés módját a videóból megtudhatod.

Majonézes padlizsánkrém
Gyönyörű színe van, egészséges és éppen aktuális. A padlizsánról van szó, melyből krémet sokan készítenek sokféle változatban. Mi most egy majonézes verziót mutatunk. Baráti összejövetelek elmaradhatatlan kelléke.
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

TEST ÉS LÉLEK

Megszenvedjük a reggeli ködöket!

Egész héten frontmentes marad az idő, azonban ilyenkor ősszel már egyre gyakoribbak, és egyre makacsabbak is a…

Remek a bridzs az Alzheimer-kór ellen

Világszerte az egyik legnépszerűbb kártyajáték a bridzs – számtalan klub létezik, ahol a játékosok kellemesen…
1 / 1 500

PÁRKAPCSOLAT

Pornó vagy szakértő?

Mindenki tanítja, senki sem csinálja - általában ebben a helyzetben találjuk magunkat, ha egy téma kapcsán tanácsra van szükségünk. Ha azonban a szexről van szó, megváltozik a felállás: mindenki…
1 / 211

DIVAT ÉS SZÉPSÉG

1 / 146

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!