Facebook hozzászólás

Gyors falatkák váratlan vendégeimnek

Mit csinálsz ha vasárnap délután, hirtelen épp arra járnak a barátaid, és csak beugranak egy kávéra. Természetesen örülsz, és felteszel egy kávét, ám az esetek nagy többségében egy kávénál nem áll meg a beszélgetés, és be kéne kapni valamit… Végy egy nagy levegőt, nyisd ki a hűtőt, és tálalj! Mutatom, nálam mit kaptak a vendégek egy kis pirítóssal! 

Ami a legfontosabb, hogy ne essünk pánikba, mert az gátolja a kreatív gondolkodást! Tehát ott tartottam, hogy kinyitottam a hűtőt, és ez lett belőle!

Gyors falatkák váratlan vendégeknek, Kép: László Márta
Kép: László Márta

Hozzávalók:

Elkészítés:

Kicsit vastagabb karikákra szeletelt fel az uborkát, a zellerszárakból vágj úgy 5-6 cm hosszú csónakokat. Az uborkának a tetejére, a zellerszárak belsejébe tegyél a körözöttből (vagy a krémsajtból). Az uborkákat díszítsd pár szál snidlinggel, a zellercsónakokat kis rozmaringlevelekkel. Piríts hozzá egy kis kenyeret, bagettet, és már le is nyűgözted a barátaidat! Mehet a csevegés tovább! Megsúgom, ilyenkor tavasz kezdetén olyan jól esik egy kis zöld – még látványnak is!

Hamm, bekaplak falatkáim
Ezeket a guszta falatokat a minap láttam, kóstoltam egy filmbemutatón. Lenyűgözően egyszerű, gusztusos és nagyon finom. Főzőtudományra nincs szükség, egész egyszerűen csak össze kell rakni, és felszolgálni. Ez is ragyogó vendégváró, és hűsítő mondjuk egy kerti sütögetés előtt. Ajánlok hozzá egy unicumos koktélt is!
Facebook hozzászólás
További cikkek

Hozzászólás zárolva.

PÁRKAPCSOLAT

Ennyi volt! Lejárt a néma leventék ideje

Már senki sem kérdőjelezheti meg a férfi és a női agy működésének eltérését, mégis a párkapcsolati kommunikáció, az érzelmek közvetítése sokaknak okoz otthon gondot. Érdemes a különbségekre építve…
1 / 211

OTTHON

Földön járó kertápoló

Aktív kikapcsolódással is teljes lehet ez a négynapos ünnep. Nem mindenki szeret i csak strandolással tölteni…

Így tolja a Besenyei

Az ilyenkor jellemző száraz, vagy éppen viharokkal tarkított szélsőséges időjárás könnyen tönkreteheti a kertet,…
1 / 347

HÍREK

1 / 1 140

Receptek

Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!